CBI TRE+FDF @ CERN 2020

Report of Contributions

Arrival + coffee & tea + settling down

Contribution ID: 1

Type: not specified

Arrival + coffee & tea + settling down

Monday 2 March 2020 09:00 (1 hour)

Introduction to IdeaSquare + Hou ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Introduction to IdeaSquare + Housekeeping rules

Monday 2 March 2020 10:00 (30 minutes)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Teams' introductions

Contribution ID: 3

Type: not specified

Teams' introductions

Monday 2 March 2020 10:30 (20 minutes)

Teams introduce themselves and their projects to each other

Get to know CERN! Instructions

Contribution ID: 4

Type: not specified

Get to know CERN! Instructions

Monday 2 March 2020 11:30 (30 minutes)

Presenters: BOE, Hans (Helsinki University of Technology (FI)); PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Get to know CERN!

Contribution ID: 5

Type: not specified

Get to know CERN!

Monday 2 March 2020 13:00 (2h 15m)

10-minute presentations starting at 14:45

Presenters: BOE, Hans (Helsinki University of Technology (FI)); PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Why are we here?

Contribution ID: 6

Type: not specified

Why are we here?

Monday 2 March 2020 15:15 (2 hours)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Core Problem Discovery

Contribution ID: 7

Type: not specified

Core Problem Discovery

Tuesday 3 March 2020 09:00 (2 hours)

Presenter: VALTONEN, Laura (Tampere University)

Teamwork

Contribution ID: 8

Type: not specified

Teamwork

Tuesday 3 March 2020 11:00 (1 hour)

Grocery shopping & preparations ···

Contribution ID: 9

Type: not specified

Grocery shopping & preparations for the upcoming week

Monday 2 March 2020 17:15 (1h 45m)

Exponential Times Call for Expo

Contribution ID: 10

Type: not specified

Exponential Times Call for Exponential Measures

Tuesday 3 March 2020 13:00 (1h 30m)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Teamwork

Contribution ID: 11

Type: not specified

Teamwork

Tuesday 3 March 2020 14:30 (4h 30m)

Idea Generation

Contribution ID: 12

Type: not specified

Idea Generation

Wednesday 4 March 2020 09:00 (1h 30m)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Teamwork

Contribution ID: 13

Type: not specified

Teamwork

Wednesday 4 March 2020 13:00 (5 hours)

Visiting Synchrocyclotron

Contribution ID: 14

Type: not specified

Visiting Synchrocyclotron

Monday 2 March 2020 11:00 (30 minutes)

Movement & Innovation (TBC)

Contribution ID: 15

Type: not specified

Movement & Innovation (TBC)

Wednesday 4 March 2020 10:30 (1h 30m)

Presenter: MULLER, Romain (CERN)

FDF ATLAS Visit

Contribution ID: 16

Type: not specified

FDF ATLAS Visit

Tuesday 3 March 2020 15:00 (1 hour)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

TUNI ATLAS Visit

Contribution ID: 17

Type: not specified

TUNI ATLAS Visit

Thursday 5 March 2020 15:00 (1 hour)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Prototyping with Hans

Contribution ID: 18

Type: not specified

Prototyping with Hans

Thursday 5 March 2020 09:30 (2 hours)

Presenter: BOE, Hans (Helsinki University of Technology (FI))

Teamwork

Contribution ID: 19

Type: not specified

Teamwork

Thursday 5 March 2020 11:30 (1 hour)

Teamwork

Contribution ID: 20

Type: not specified

Teamwork

Thursday 5 March 2020 13:30 (5 hours)

Finalizing presentations

Contribution ID: 21

Type: not specified

Finalizing presentations

Friday 6 March 2020 09:00 (3 hours)

Final presentations & Wrap-up

Contribution ID: 22

Type: not specified

Final presentations & Wrap-up

Friday 6 March 2020 13:00 (1 hour)

Clean-up

Contribution ID: 23

Type: not specified

Clean-up

Friday 6 March 2020 14:00 (1 hour)

Teamwork session for Tampere s \cdots

Contribution ID: 24

Type: not specified

Teamwork session for Tampere students

Saturday 7 March 2020 10:00 (6 hours)

Working on Inspirational Projects ···

Contribution ID: 25

Type: not specified

Working on Inspirational Projects for Tampere Students

Sunday 8 March 2020 10:00 (7 hours)

Tampere Students Wrap-up

Contribution ID: 26

Type: not specified

Tampere Students Wrap-up

Monday 9 March 2020 09:00 (2 hours)