EMI Workshop

Report of Contributions

EMI Overview

Contribution ID: 0 Type: not specified

EMI Overview

Thursday, 8 April 2010 09:00 (15 minutes)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)

Contribution ID: 1 Type: not specified

EGI Roll-out and Repository activities

Thursday, 8 April 2010 09:45 (30 minutes)

Presenter: DAVID, Mario (LIP Laboratorio de Instrumentaco e Fisica Experimental de Particulas)

IGE Overview

Contribution ID: 2 Type: not specified

IGE Overview

Thursday, 8 April 2010 09:15 (10 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

StratusLab Overview

Thursday, 8 April 2010 09:25 (10 minutes)

Presenter: BEGIN, Marc-Elian

EDGI Overview

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

EDGI Overview

Thursday, 8 April 2010 09:35 (10 minutes)

Presenter: KACSUK, Peter (KFKI Research Institute for Particle and Nuclear Physics)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

EMI Operational Model (with discussion)

Thursday, 8 April 2010 10:30 (1 hour)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

EGEE Release Management (with discussion)

Thursday, 8 April 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: ALANDES PRADILLO, Maria (Unknown)

Product Teams: who, what, how, \cdots

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Product Teams: who, what, how, why?

Thursday, 8 April 2010 13:00 (1 hour)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Standardization and Interoperability

Thursday, 8 April 2010 14:00 (45 minutes)

Presenter: RIEDEL, Morris (Unknown-Unknown-Unknown)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Conclusions and next steps

Thursday, 8 April 2010 14:45 (15 minutes)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)