LISA Mid-Term Review - ONLINE



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome word from the Network Coordinator

Wednesday 25 November 2020 13:30 (5 minutes)

Presenter: MARSH, Bruce (CERN)

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome word from the EU Research Programme Administrator

Wednesday 25 November 2020 13:35 (5 minutes)

Presenter: MARTONE, Fabrizio (European Commission, Research Executive Agency)

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 3 Type: not specified

Progress Report: Overview

Wednesday 25 November 2020 14:10 (20 minutes)

Progress Report: Overview

Global overview of the complete Progress Report, with added details for the parts that will not get a dedicated session.

Presenter: MARSH, Bruce (CERN)

Session Classification: Progress report overview

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Recruitment of the ESRs

Thursday 26 November 2020 09:40 (20 minutes)

The recruitment process will be presented, with an overview of the final selection of ESRs. Most of the ESRs will have started by then and an update will be presented on the HR status of the project.

Presenter: HAUG, Ingrid (CERN)

Session Classification: Progress report overview

Ethics

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Ethics

Thursday 26 November 2020 10:00 (20 minutes)

The independent ethics review panel of the LISA network will be introduced. The chair of the panel will present the work achieved so far as well as the points of attention in the coming years for the project.

Presenter: Prof. BOGAERTS, Ria (UZ Leuven)

Session Classification: Progress report overview

Contribution ID: 8 Type: not specified

Training Office

Thursday 26 November 2020 09:00 (20 minutes)

The structure, plans and achievements of the Training Office during the first year of the LISA project will be presented.

Presenter: Prof. COCOLIOS, Thomas Elias (KU Leuven - IKS)

Session Classification: Progress report overview

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Communication strategy

Thursday 26 November 2020 09:20 (20 minutes)

The communication strategy for the LISA network will be presented, including the preparatory work that was performed (such as the series of templates made available) and the plans for continued presence at the level of the scientific community, towards the general public, and towards policy makers.

Presenter: ANTONIO, Daniela (CERN)

Session Classification: Progress report overview

Contribution ID: 10 Type: not specified

Buffer for discussion

• time is left to allow for ample discussion on the different subjects -

Session Classification: Progress report overview

LISA Mid-Term \cdots / Report of Contributions

WP overview

Contribution ID: 11 Type: not specified

WP overview

Wednesday 25 November 2020 17:00 (20 minutes)

Presenter: FEDOSSEEV, Valentine (CERN)

Session Classification: WP 2

Contribution ID: 12 Type: not specified

ESR Contributions

Wednesday 25 November 2020 17:20 (20 minutes)

Each ESR from that WP presents themselves and their research

Presenters: AYAKUMAR, Anjali (GANIL); REICH, Bianca; WESSOLEK, Julius (MSquared); AU,

Mia (CERN); MITZI VALERIA, Urquiza Gonzalez (Hubner)

Session Classification: WP 2

Contribution ID: 13 Type: not specified

WP overview

Thursday 26 November 2020 10:55 (20 minutes)

Presenters: WENDT, Klaus (University of Mainz); WENDT, Klaus (Johannes Gutenberg Universitaet

Mainz (DE))

Session Classification: WP4

Contribution ID: 14 Type: not specified

ESR Contributions

Thursday 26 November 2020 11:15 (16 minutes)

Each ESR from that WP presents themselves and their research .

Presenters: GARCIA ESCUDO, Helena (FSU); KAJA, Magdalena (JGU); NICHOLS, Miranda (mi-

randa); CROSSA-ROSA, Raphaël (RUG)

Session Classification: WP4

Contribution ID: 15 Type: not specified

WP overview

Wednesday 25 November 2020 14:30 (20 minutes)

Presenter: Prof. COCOLIOS, Thomas Elias (KU Leuven - IKS)

Session Classification: WP 3

Contribution ID: 16 Type: not specified

ESR Contribution

Wednesday 25 November 2020 14:50 (8 minutes)

Each ESR from that WP presents themselves and their research

Presenters: JOHNSON, Jake (KU Leuven); DARCY, van Eerten (LUH IRS)

Session Classification: WP 3

LISA Mid-Term \cdots / Report of Contributions

WP overview

Contribution ID: 17 Type: not specified

WP overview

Wednesday 25 November 2020 15:45 (20 minutes)

Presenter: MOORE, Iain (University of Jyväskylä)

Session Classification: WP 5

Contribution ID: 18 Type: not specified

ESR Contributions

Wednesday 25 November 2020 16:05 (16 minutes)

Each ESR from that WP presents themselves and their research

Presenters: RAGGIO, Andrea (JYU); WARBINEK, Jessica (GSI); REED, Lauren (JGU); LEASK, Vaila

(KU Leuven)

Session Classification: WP 5

Contribution ID: 19 Type: not specified

Tour de table

Wednesday 25 November 2020 13:40 (30 minutes)

Presenter: MARSH, Bruce (CERN)

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 20 Type: not specified

Debriefing with NC

Thursday 26 November 2020 15:15 (15 minutes)

Presenter: MARSH, Bruce (CERN)

Session Classification: EU Research Programme administrator meeting with ESRs

Contribution ID: 21 Type: not specified

Project Officer meeting with ESRs

Thursday 26 November 2020 13:15 (2 hours)

Session Classification: EU Research Programme administrator meeting with ESRs