## CompactLight "Glasgow Virtual" Meeting



# **Report of Contributions**

Welcome and XLS Project Update

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Welcome and XLS Project Update

Tuesday, 16 June 2020 14:30 (15 minutes)

**Presenter:** D'AURIA, Gerardo (Elettra Trieste) **Session Classification:** Tuesday

Discussion

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday, 16 June 2020 14:45 (10 minutes)

C-band photoinjector beam dyna  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### C-band photoinjector beam dynamics

*Tuesday, 16 June 2020 14:55 (15 minutes)* 

**Presenter:** GIRIBONO, Anna (INFN - National Institute for Nuclear Physics) Session Classification: Tuesday

RF systems and C-band structures

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **RF** systems and C-band structures

Tuesday, 16 June 2020 15:10 (15 minutes)

**Presenter:** DIOMEDE, Marco (INFN - National Institute for Nuclear Physics) **Session Classification:** Tuesday

Laser heater

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Laser heater

Tuesday, 16 June 2020 15:25 (15 minutes)

**Presenter:** DI MITRI, Simone (Elettra Sincrotrone Trieste)

Ka-band limearizer

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### Ka-band limearizer

Tuesday, 16 June 2020 15:50 (15 minutes)

**Presenter:** CASTILLA LOEZA, Alejandro (Lancaster University (GB)) **Session Classification:** Tuesday

BC1 design studies

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### **BC1 design studies**

Tuesday, 16 June 2020 16:05 (15 minutes)

Presenter: VACCAREZZA, Cristina (INFN LNF)

Beam diagnostics

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Beam diagnostics**

Tuesday, 16 June 2020 16:20 (15 minutes)

**Presenter:** Dr CIANCHI, Alessandro (University of Rome Tor Vergata and INFN) **Session Classification:** Tuesday

Discussion

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday, 16 June 2020 16:35 (10 minutes)

Bunch compressors for Compact  $\cdots$ 

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### **Bunch compressors for CompactLight**

*Tuesday, 16 June 2020 16:55 (15 minutes)* 

**Presenter:** Dr AUCHETTL, Rebecca (ANSTO) **Session Classification:** Tuesday

Electron beam performance in the  $\cdots$ 

Contribution ID: 11

Type: not specified

## Electron beam performance in the linacs and bunch compressors

Tuesday, 16 June 2020 17:10 (15 minutes)

Presenter:LATINA, Andrea (CERN)Session Classification:Tuesday

X-band photoinjector studies

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### X-band photoinjector studies

Tuesday, 16 June 2020 17:25 (15 minutes)

**Presenter:** GONZALEZ IGLESIAS, Daniel (Univ. of Valencia and CSIC (ES)) **Session Classification:** Tuesday

XLS CAD model

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### **XLS CAD model**

Tuesday, 16 June 2020 17:40 (15 minutes)

**Presenter:** Dr GAZIS, Nick (European Spallation Source - ESS ERIC) **Session Classification:** Tuesday

Discussion

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday, 16 June 2020 17:55 (15 minutes)

Sub-harmonic deflector design pr $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### Sub-harmonic deflector design progress

Wednesday, 17 June 2020 14:30 (15 minutes)

**Presenter:** WU, Xiaowei (CERN)

RF module update

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### **RF module update**

Wednesday, 17 June 2020 14:45 (15 minutes)

**Presenter:** Dr DIOMEDE, Marco (INFN - National Institute for Nuclear Physics) **Session Classification:** Wednesday

Accelerating structure thermal an ...

Contribution ID: 17

Type: not specified

# Accelerating structure thermal and mechanical design

Wednesday, 17 June 2020 15:00 (15 minutes)

**Presenters:** VAN DEN BERG, Miranda (VDL ETG); JANSSEN, Xander (VDL EGT Eindhoven) **Session Classification:** Wednesday

Discussion

Contribution ID: 18

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 17 June 2020 15:15 (15 minutes)

Update on undulator options

Contribution ID: 19

Type: not specified

#### Update on undulator options

Wednesday, 17 June 2020 15:40 (15 minutes)

**Presenters:** -, - (Science and Technology Facilities Council); THOMPSON, Neil (CCLRC/ASTeC Daresbury Laboratory)

Afterburner design estimates

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### Afterburner design estimates

Wednesday, 17 June 2020 15:55 (15 minutes)

**Presenter:** KOKOLE, Mirko (Kyma Undulators) **Session Classification:** Wednesday

Afterburner layout considerations

Contribution ID: 21

Type: not specified

#### Afterburner layout considerations

Wednesday, 17 June 2020 16:10 (15 minutes)

**Presenter:** MILHARCIC, Tadej (Kyma Undulators) **Session Classification:** Wednesday

Discussion

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 17 June 2020 16:35 (10 minutes)

XLS Cost Update and Comparison

Contribution ID: 23

Type: not specified

#### **XLS Cost Update and Comparison**

Wednesday, 17 June 2020 16:55 (15 minutes)

Presenter:ROSSI, Carlo (CERN)Session Classification:Wednesday

XLS Cost-Benefit Analysis & Upd ...

Contribution ID: 24

Type: not specified

#### **XLS Cost-Benefit Analysis & Update on Greek** Activities

Wednesday, 17 June 2020 17:10 (15 minutes)

Presenter: GAZIS, Evangelos (National Technical Univ. of Athens (GR))

Discussion

Contribution ID: 25

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 17 June 2020 17:25 (10 minutes)

X-band CPI klystron development

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### X-band CPI klystron development

Wednesday, 17 June 2020 17:35 (20 minutes)

**Presenters:** VAN DAELE, Claude (CPI Europe Ltd.); KOLDA, Peter (Communications & Power Industries LLC); KIMRUA, Takuji (Communications Power Industries)

Discussion

Contribution ID: 27

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday, 17 June 2020 17:55 (10 minutes)

XLS CDR production

Contribution ID: 28

Type: not specified

### **XLS CDR production**

Thursday, 18 June 2020 14:30 (15 minutes)

**Presenters:** -, - (Science and Technology Facilities Council); THOMPSON, Neil (CCLRC/ASTeC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Thursday

Discussion

Contribution ID: 29

Type: not specified

#### Discussion

Thursday, 18 June 2020 14:55 (10 minutes)

Session Classification: Thursday

WP1 / WP7 summary / planned a ····

Contribution ID: 30

Type: not specified

#### WP1 / WP7 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 15:05 (10 minutes)

**Presenter:** Dr ROCHOW-CARBONE, Regina Alexandra (Elettra - Sincrotrone Trieste S.C.p.A.) **Session Classification:** Thursday

WP3 summary / planned activities

Contribution ID: 31

Type: not specified

#### WP3 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 15:25 (10 minutes)

**Presenter:** FERRARIO, massimo (INFN-LNF)

Session Classification: Thursday

WP4 summary / planned activities

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### WP4 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 15:45 (10 minutes)

**Presenter:** WUENSCH, Walter (CERN) **Session Classification:** Thursday

WP5 summary / planned activities

Contribution ID: 33

Type: not specified

#### WP5 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 15:15 (10 minutes)

 Presenters:
 NGUYEN, Federico (INFN); Dr NGUYEN, Federico (ENEA-Frascati & INFN-LNF)

 Session Classification:
 Thursday

WP8 summary / planned activities

Contribution ID: 34

Type: not specified

#### WP8 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 15:55 (10 minutes)

**Presenter:** CIANCHI, Alessandro (University of Rome Tor Vergata and INFN) **Session Classification:** Thursday

WP6 summary / planned activities

Contribution ID: 35

Type: not specified

#### WP6 summary / planned activities

*Thursday, 18 June 2020 16:05 (10 minutes)* 

**Presenter:** AKSOY, Avni (Ankara University Institute of Accelerator Technologies (TR)) **Session Classification:** Thursday

WP2 summary / planned activities

Contribution ID: 36

Type: not specified

#### WP2 summary / planned activities

Thursday, 18 June 2020 16:15 (10 minutes)

**Presenter:** Prof. CLARKE, James Anthony **Session Classification:** Thursday

Roundtable discussion

Contribution ID: 37

Type: not specified

#### **Roundtable discussion**

Thursday, 18 June 2020 16:25 (30 minutes)

Session Classification: Thursday

Concluding remarks

Contribution ID: 38

Type: not specified

### **Concluding remarks**

Thursday, 18 June 2020 16:55 (10 minutes)

**Presenter:** D'AURIA, Gerardo (Elettra Trieste)

Session Classification: Thursday

Presentation of Bilfinger Noell G ...

Contribution ID: 39

Type: not specified

#### **Presentation of Bilfinger Noell GmbH**

Wednesday, 17 June 2020 16:25 (10 minutes)

**Presenter:** Mr GEHRING, Michael (Bilfinger Noell GmbH) **Session Classification:** Wednesday

Update on the XLS photon beam …

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Update on the XLS photon beam lines design

Thursday, 18 June 2020 14:45 (10 minutes)

Presenter:GORYASHKO, Vitaliy (Uppsala University)Session Classification:Thursday