EMI Kick-off Meeting

Report of Contributions

Welcome and Logistics

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome and Logistics

Wednesday, 26 May 2010 14:00 (15 minutes)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)

EMI Project Overview

Contribution ID: 1

Type: not specified

EMI Project Overview

Wednesday, 26 May 2010 14:15 (45 minutes)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)

EMI Administrative Procedures

Contribution ID: 2

Type: not specified

EMI Administrative Procedures

Wednesday, 26 May 2010 15:30 (1 hour)

Presenter: Dr DI MEGLIO, Alberto (CERN)

Q/A Session

Contribution ID: 3

Type: not specified

Q/A Session

Wednesday, 26 May 2010 16:30 (1 hour)

NA2 - Outreach and Collaborations

Contribution ID: 4

Type: not specified

NA2 - Outreach and Collaborations

Presenter: Dr CRESTI, Diana (INFN)

Joint PEB-PTB Meeting (Closed)

Contribution ID: 5

Type: not specified

Joint PEB-PTB Meeting (Closed)

Thursday, 27 May 2010 16:00 (2 hours)

PEB Meeting (Closed)

Contribution ID: 6

Type: not specified

PEB Meeting (Closed)

NA2 Session Report

Contribution ID: 7

Type: not specified

NA2 Session Report

Friday, 28 May 2010 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr CRESTI, Diana (INFN)

SA1 Session Report

Contribution ID: 8

Type: not specified

SA1 Session Report

Friday, 28 May 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: GIACOMINI, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN))

SA2 Session Report

Contribution ID: 9

Type: not specified

SA2 Session Report

Friday, 28 May 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: AIMAR, Alberto (CERN)

JRA1 Session Report

Contribution ID: 10

Type: not specified

JRA1 Session Report

Presenter: RIEDEL, Morris (Unknown-Unknown)

Q/A and Conclusions

Contribution ID: 11

Type: not specified

Q/A and Conclusions

Friday, 28 May 2010 13:00 (30 minutes)

Common Plenary

Contribution ID: 12

Type: not specified

Common Plenary

Thursday, 27 May 2010 13:30 (2h 30m)

Intro to NA2

Contribution ID: 13

Type: not specified

Intro to NA2

Thursday, 27 May 2010 09:00 (30 minutes)

Dissemination and PR

Contribution ID: 14

Type: not specified

Dissemination and PR

Thursday, 27 May 2010 09:30 (30 minutes)

Technical Knowledge Manageme

Contribution ID: 15

Type: not specified

Technical Knowledge Management ("Training")

Thursday, 27 May 2010 10:00 (30 minutes)

Collaborations

Contribution ID: 16

Type: not specified

Collaborations

Thursday, 27 May 2010 10:30 (30 minutes)

Sustainability and User Commun $\,\cdots\,$

Contribution ID: 17

Type: not specified

Sustainability and User Community Relations

Thursday, 27 May 2010 11:00 (30 minutes)

Web issues and Information man ...

Contribution ID: 18

Type: not specified

Web issues and Information management

Thursday, 27 May 2010 11:30 (30 minutes)

Introduction to SA2 goals and tasks

Contribution ID: 19

Type: not specified

Introduction to SA2 goals and tasks

Thursday, 27 May 2010 09:10 (30 minutes)

Presenter: AIMAR, Alberto

Processes/Tools/QA status in the …

Contribution ID: 20

Type: not specified

Processes/Tools/QA status in the Projects (ARC, gLite, UNICORE)

Thursday, 27 May 2010 09:40 (30 minutes)

• ARC

• gLite

• UNICORE

Presenters: ARC; CLAUDIO, Cacciari; ALANDES, Maria **Session Classification:** SA2 - Quality Assurance

Discussion

Contribution ID: 21

Type: not specified

Discussion

Thursday, 27 May 2010 10:10 (15 minutes)

Coffee Break

Contribution ID: 22

Type: not specified

Coffee Break

Thursday, 27 May 2010 10:25 (15 minutes)

Preparation of the Plenary in the ···

Contribution ID: 23

Type: not specified

Preparation of the Plenary in the Afternoon

Thursday, 27 May 2010 11:30 (30 minutes)

Planning, Tasks and Next Steps

Contribution ID: 24

Type: not specified

Planning, Tasks and Next Steps

Thursday, 27 May 2010 11:10 (20 minutes)

Deliverables and Milestones

Contribution ID: 25

Type: not specified

Deliverables and Milestones

Thursday, 27 May 2010 10:40 (30 minutes)

Presenter: AIMAR, Alberto

Introduction to SA1 goals and tasks

Contribution ID: 26

Type: not specified

Introduction to SA1 goals and tasks

Thursday, 27 May 2010 09:00 (45 minutes)

Release Management

Contribution ID: 27

Type: not specified

Release Management

Thursday, 27 May 2010 09:45 (45 minutes)

Quality Control

Contribution ID: 28

Type: not specified

Quality Control

Thursday, 27 May 2010 10:45 (30 minutes)

User Support

Contribution ID: 29

Type: not specified

User Support

Thursday, 27 May 2010 11:15 (30 minutes)

Welcome and Roundatble of Intr \cdots

Contribution ID: 30

Type: not specified

Welcome and Roundatble of Introduction

Thursday, 27 May 2010 09:00 (10 minutes)

PEB Summary Meeting (closed)

Contribution ID: 31

Type: not specified

PEB Summary Meeting (closed)

Thursday, 27 May 2010 13:00 (30 minutes)

Security Assessments

Contribution ID: 32

Type: not specified

Security Assessments

Thursday, 27 May 2010 11:45 (15 minutes)

Data Services

Contribution ID: 33

Type: not specified

Data Services

Thursday, 27 May 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr FUHRMANN, Patrick (DESY)

Test

Contribution ID: 34

Type: not specified

Test

Compute Services

Contribution ID: 35

Type: not specified

Compute Services

Thursday, 27 May 2010 10:30 (20 minutes)

Presenter: SGARAVATTO, Massimo

Test

Contribution ID: 36

Type: not specified

Test

Security Services

Contribution ID: 37

Type: not specified

Security Services

Thursday, 27 May 2010 10:50 (20 minutes)

Presenter: WHITE, John

Infrastructure Services

Contribution ID: 38

Type: not specified

Infrastructure Services

Thursday, 27 May 2010 11:10 (20 minutes)

Presenter: CASEY, James

JRA1 Session Debrief

Contribution ID: 39

Type: not specified

JRA1 Session Debrief

Thursday, 27 May 2010 11:30 (20 minutes)

Presenter: RIEDEL, Morris

JRA1 Session Summary

Contribution ID: 40

Type: not specified

JRA1 Session Summary

Friday, 28 May 2010 12:00 (20 minutes)

Presenter: RIEDEL, Morris (Unknown-Unknown-Unknown)**Session Classification:** JRA1 - Development, Integration and Evolution