CERN BIKE tours- Smoother Pebbles



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Depart Tallahassee - travelling

Thursday 29 April 2021 09:00 (13 hours)

Contribution ID: 2

Type: not specified

Arriving to CERN - check in formalities

Friday 30 April 2021 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Meeting local organisers

Friday 30 April 2021 14:00 (30 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Introduction to CERN

Friday 30 April 2021 14:30 (1 hour)

Presenter: STORR, Mick (University of Birmingham (GB))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Introduction to art@CMS

Friday 30 April 2021 15:30 (2 hours)

Presenter: HOCH, Michael (Austrian Academy of Sciences (AT))

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

Visit to CMS

Contribution ID: 6 Type: not specified

Visit to CMS

Saturday 1 May 2021 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Meeting CMS scientists

Saturday 1 May 2021 14:00 (2 hours)

Discussions

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussions

Saturday 1 May 2021 16:00 (2 hours)

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

Visit to Atlas

Contribution ID: 9 Type: not specified

Visit to Atlas

Sunday 2 May 2021 09:00 (2 hours)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion with Atlas scientists

Sunday 2 May 2021 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Individual projects: meetings, interviews, etc

Sunday 2 May 2021 14:00 (4 hours)

CERN BIKE · · · / Report of Contributions

Visit CCC and AMS

Contribution ID: 12 Type: not specified

Visit CCC and AMS

Monday 3 May 2021 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Interviews, working on individual projects

Monday 3 May 2021 14:00 (2h 30m)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Meeting the CMS management

Tuesday 4 May 2021 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Visiting Bld 40 - preparation for the exposition

Tuesday 4 May 2021 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Visit to the Globe and Microcosm

Tuesday 4 May 2021 13:30 (2 hours)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Meet CMS CB chair team

Wednesday 5 May 2021 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Presentation on the upcoming CMS week programme

Wednesday 5 May 2021 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Working on individual projects

Wednesday 5 May 2021 14:00 (4 hours)

Contribution ID: 20 Type: not specified

art@CMS workshop - part 1

Thursday 6 May 2021 10:00 (3 hours)

Free afternoon

Contribution ID: 21 Type: not specified

Free afternoon

Thursday 6 May 2021 13:00 (20 minutes)

Free morning

Contribution ID: 22 Type: not specified

Free morning

Friday 7 May 2021 09:00 (3 hours)

Lunch - Rest 1

Contribution ID: 23 Type: not specified

Lunch - Rest 1

Friday 7 May 2021 12:00 (2 hours)

Contribution ID: 24 Type: not specified

art@CMS workshop - Part 2

Friday 7 May 2021 14:00 (4 hours)

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

CMS week - CB chat

Contribution ID: 25 Type: not specified

CMS week - CB chat

Saturday 8 May 2021 18:00 (1h 30m)

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

Meet CMS SP team

Contribution ID: 26 Type: not specified

Meet CMS SP team

Saturday 8 May 2021 10:00 (1h 30m)

Contribution ID: 27 Type: not specified

On site visits (SM18, AD, etc)

Saturday 8 May 2021 13:00 (4 hours)

Contribution ID: 28 Type: not specified

CMS week - participation in meetings

Sunday 9 May 2021 08:30 (8 hours)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Participation in CMS week presentations

Monday 10 May 2021 08:30 (8 hours)

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

CMS BBQ

Contribution ID: 30 Type: not specified

CMS BBQ

Monday 10 May 2021 18:00 (4 hours)

Free morning

Contribution ID: 31 Type: not specified

Free morning

Tuesday 11 May 2021 08:00 (4 hours)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Installing final adjustments for artists' presentations

Tuesday 11 May 2021 14:00 (2 hours)

Final presentation

Contribution ID: 33 Type: not specified

Final presentation

Wednesday 12 May 2021 09:00 (2h 30m)

Contribution ID: 34 Type: not specified

CMS week - CB meeting

Wednesday 12 May 2021 13:00 (4 hours)

CERN BIKE \cdots / Report of Contributions

Departure from CERN

Contribution ID: 35 Type: not specified

Departure from CERN

Thursday 13 May 2021 10:00 (20 minutes)