10th HL-LHC Collaboration Meeting, CERN - 5-7 October 2020



Report of Contributions

https://indico.cern.ch/e/937797

10th HL-LHC C $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Welcome remarks

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome remarks

Tuesday 6 October 2020 14:00 (10 minutes)

Presenter: GIANOTTI, Fabiola (CERN)

Update on planning and operation …

Contribution ID: 2

Type: not specified

Update on planning and operation from LS2 to HL-LHC

Tuesday 6 October 2020 14:10 (20 minutes)

Presenter: BORDRY, Frederick (CERN)

HL-LHC project status

Contribution ID: 3

Type: not specified

HL-LHC project status

Tuesday 6 October 2020 14:30 (20 minutes)

Presenter: BRUNING, Oliver (CERN)

10th HL-LHC C \cdots / Report of Contributions

Status of HL-LHC collaborations

Contribution ID: 4

Type: not specified

Status of HL-LHC collaborations

Tuesday 6 October 2020 14:50 (20 minutes)

Presenter: DI GIROLAMO, Beniamino (CERN)

10th HL-LHC C \cdots / Report of Contributions

Status of civil engineering works

Contribution ID: 5

Type: not specified

Status of civil engineering works

Tuesday 6 October 2020 15:10 (20 minutes)

Presenter: LOPEZ-HERNANDEZ, Luz Anastasia (CERN)

Advancement of the integration of \cdots

Contribution ID: 6

Type: not specified

Advancement of the integration of the HL-LHC systems and equipment

Tuesday 6 October 2020 15:30 (20 minutes)

Presenter: FESSIA, Paolo (CERN)

Status US contributions (CD3 pla ···

Contribution ID: 7

Type: not specified

Status US contributions (CD3 planning and update on production plan after Covid-19)

Tuesday 6 October 2020 16:10 (20 minutes)

Presenter: APOLLINARI, Giorgio (Fermi National Accelerator Lab. (US))

10th HL-LHC C $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

MQXFB status

Contribution ID: 8

Type: not specified

MQXFB status

Tuesday 6 October 2020 16:30 (20 minutes)

Presenter: IZQUIERDO BERMUDEZ, Susana (CERN)

Status of Nb-Ti main magnets and \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Status of Nb-Ti main magnets and correctors in the interaction region

Tuesday 6 October 2020 16:50 (20 minutes)

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Results of the US triplet pre-series …

Contribution ID: 10

Type: not specified

Results of the US triplet pre-series magnet tests and measurements

Tuesday 6 October 2020 17:10 (20 minutes)

Presenter: AMBROSIO, Giorgio (Fermilab)

Status and test results of the 11T \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Status and test results of the 11T magnet assemblies

Tuesday 6 October 2020 17:30 (20 minutes)

Presenter: SAVARY, Frederic (CERN)

10th HL-LHC C \cdots / Report of Contributions

Proton performance and ramp-up ···

Contribution ID: 12

Type: not specified

Proton performance and ramp-up scenarios

Wednesday 7 October 2020 14:00 (20 minutes)

Presenter: TOMAS GARCIA, Rogelio (CERN)

LHC beam-induced heat loads: a \cdots

Contribution ID: 13

Type: not specified

LHC beam-induced heat loads: analysis of the beam screens surface and possible remedies

Wednesday 7 October 2020 14:20 (20 minutes)

Presenter: PETIT, Valentine (CERN)

WP6A status and results from De $\,\cdots\,$

Contribution ID: 14

Type: not specified

WP6A status and results from Demo 2 superconducting link test

Wednesday 7 October 2020 14:40 (20 minutes)

Presenter: BALLARINO, Amalia (CERN)

Global overview of the circuit po \cdots

Contribution ID: 15

Type: not specified

Global overview of the circuit powering evolution

Wednesday 7 October 2020 15:00 (20 minutes)

Presenter: YAMMINE, Samer (CERN)

Update on the RFD crab cavity pr $\,\cdots\,$

Contribution ID: 16

Type: not specified

Update on the RFD crab cavity prototype development and test plans

Wednesday 7 October 2020 15:20 (20 minutes)

Presenter: CALAGA, Rama (CERN)

Status of HL-LHC collimation up ...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Status of HL-LHC collimation upgrade in LS2 and future plans

Wednesday 7 October 2020 16:00 (20 minutes)

Presenter: REDAELLI, Stefano (CERN)

HL-LHC radiation levels and spe $\,\cdots\,$

Contribution ID: 18

Type: not specified

HL-LHC radiation levels and specification document for R2E

Wednesday 7 October 2020 16:20 (20 minutes)

Presenter: LERNER, Giuseppe (CERN)

Experiments point of view, new d $\,\cdots\,$

Contribution ID: 19

Type: not specified

Experiments point of view, new developments

Wednesday 7 October 2020 17:00 (20 minutes)

Presenter: HARTMANN, Frank (KIT - Karlsruhe Institute of Technology (DE))

Outlook to the HL-LHC CM at U

Contribution ID: 20

Type: not specified

Outlook to the HL-LHC CM at Uppsala in 2021

Wednesday 7 October 2020 17:30 (10 minutes)

Presenter: EKELOF, Tord Johan Carl (Uppsala University (SE))

10th HL-LHC C \cdots / Report of Contributions

Wrap-up

Contribution ID: 21

Type: not specified

Wrap-up

Wednesday 7 October 2020 17:20 (10 minutes)

Presenter: BRUNING, Oliver (CERN)

HL-LHC IT String Planning

Contribution ID: 22

Type: not specified

HL-LHC IT String Planning

Wednesday 7 October 2020 16:40 (20 minutes)

Presenter: BAJKO, Marta (CERN)