2nd Annual Meeting of ARIES WP17



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome, programme and report from ARIES Annual Meeting

Tuesday 14 July 2020 08:30 (15 minutes)

Presenters: BERTARELLI, Alessandro (CERN); TOMUT, Marilena Tatiana

Contribution ID: 37 Type: not specified

Status of task 17.2

Tuesday 14 July 2020 08:45 (15 minutes)

Presenter: BERTARELLI, Alessandro (CERN)

Session Classification: Session 1: Task 17.2

Contribution ID: 38 Type: not specified

Report from task 14.4 and plans for I-FAST

Tuesday 14 July 2020 09:00 (20 minutes)

Presenter: CARRA, Federico (CERN)

Session Classification: Session 1: Task 17.2

Contribution ID: 39 Type: not specified

Report from recent material characterization campaigns and new developments

Tuesday 14 July 2020 09:20 (20 minutes)

Presenter: GUARDIA VALENZUELA, Jorge (Universidad de Zaragoza (ES))

Session Classification: Session 1: Task 17.2

Contribution ID: 40 Type: not specified

Status of task 17.3 and publications on Shocks and Vibrations

Tuesday 14 July 2020 09:40 (10 minutes)

Presenter: PERONI, Lorenzo (Politecnico di Torino)

Session Classification: Session 2.1: Task 17.3

Contribution ID: 41 Type: not specified

Possible scenarii for dynamic tests (in coming months)

Tuesday 14 July 2020 09:50 (20 minutes)

Presenter: PERONI, Lorenzo (Politecnico di Torino)

Session Classification: Session 2.1: Task 17.3

Contribution ID: 42 Type: not specified

Update on activities at ELI-NP and possibilities for laser tests

Tuesday 14 July 2020 10:10 (20 minutes)

Presenter: ASAVEI, Theodor (IFIN-HH)

Session Classification: Session 2.1: Task 17.3

Contribution ID: 43 Type: not specified

Discussion on shock experiments on accelerator materials with lasers and high energy beams

Tuesday 14 July 2020 10:50 (1h 10m)

Session Classification: Session 2.2: Task 17.3

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Investigation of dynamic effects in targets by GeV U ions impact

Tuesday 14 July 2020 12:00 (15 minutes)

Presenter: BOLZ, Philipp

Session Classification: Session 2.2: Task 17.3

Contribution ID: 45

Type: not specified

Dynamic Response of Tantalum Rods Embedded in Graphitic Shells Impacted by High Energy Particle Beams in the HiRadMat 38 "FlexMat Experiment"

Tuesday 14 July 2020 12:15 (15 minutes)

Presenter: SIMON, Pascal (GSI)

Session Classification: Session 2.2: Task 17.3

Contribution ID: 46 Type: not specified

Status task 17.4

Tuesday 14 July 2020 13:30 (20 minutes)

Presenter: LECHNER, Anton (CERN)

Session Classification: Session 3: Task 17.4

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Radiation damage and gas production simulations for HL-LHC collimators

Tuesday 14 July 2020 13:50 (20 minutes)

Presenter: WAETS, Andreas (CERN)

Session Classification: Session 3: Task 17.4

Contribution ID: 48 Type: not specified

GSI irradiation tests results and future test plans

Tuesday 14 July 2020 14:10 (20 minutes)

Presenter: ACCETTURA, Carlotta (Politecnico di Milano (IT))

Session Classification: Session 3: Task 17.4

Contribution ID: 49 Type: not specified

Modelling of defects in graphite

Tuesday 14 July 2020 14:30 (20 minutes)

Presenter: BEGHI, Marco (Politecnico di Milano, Italy)

Session Classification: Session 3: Task 17.4

Contribution ID: 50 Type: not specified

Update on BLIP irradiation tests and RaDIATE activities

Tuesday 14 July 2020 14:50 (20 minutes)

Presenter: SOLERI, Nicola

Session Classification: Session 3: Task 17.4

Contribution ID: 51 Type: not specified

Status task 17.5

Tuesday 14 July 2020 15:30 (30 minutes)

Presenter: TOMUT, Marilena Tatiana

Session Classification: Session 4: Task 17.5 and I-FAST

Contribution ID: **52** Type: **not specified**

New results on beam- induced colour centres in nitrogen containing diamonds

Tuesday 14 July 2020 16:00 (30 minutes)

Presenter: SIMON, Pascal (GSI)

Session Classification: Session 4: Task 17.5 and I-FAST

Contribution ID: 53 Type: not specified

I-FAST proposal

Tuesday 14 July 2020 16:30 (20 minutes)

Presenter: TOMUT, Marilena Tatiana

Session Classification: Session 4: Task 17.5 and I-FAST

Contribution ID: 54 Type: not specified

Wrap-up all tasks and WP and future plans

Tuesday 14 July 2020 16:50 (40 minutes)

10 min per task plus final discussion