23rd IEEE Real Time Conference - ICISE, Quy Nhon, Vietnam

Asia/Ho_Chi_Minh
Description

23nd IEEE Real Time Conference

ICISE, Quy Nhon, Vietnam

 

Like the previous editions, RT2022 will be a multidisciplinary conference devoted to the latest developments on real time techniques in the fields of plasma and nuclear fusion, particle physics, nuclear physics and astrophysics, space science, accelerators, medical physics, nuclear power instrumentation and other radiation instrumentation.

The conference will provide an opportunity for scientists, engineers, and students from all over the world to share the latest research and developments.  This event also attracts relevant industries, integrating a broad spectrum of computing applications and technology.

General Inquiries
    • 8:30 AM 1:10 PM
      Welcome, oral presentations
    • 1:10 PM 2:10 PM
      Lunch 1h
    • 2:10 PM 6:00 PM
      Oral presentations, Mini-Orals
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Welcome reception 2h
    • 8:00 PM 8:20 PM
      FERS-5200: Front-End Readout System for large detector arrays 20m

      The FERS-5200 is the new CAEN Front-End Readout System for large detector arrays. It consists in a compact, distributed and easy-deployable solution integrating front-end based on ASICs, A/D conversion, data processing, synchronization and readout. Using the appropriate Front-End the solution perfectly fits a wide range of detectors such as SiPMs, multianode PMTs, GEMs, Silicon Strip detectors, Wire Chambers, Gas Tubes, etc. The first member of the FERS family is the unit A5202, a 64 channel readout card for SiPMs, based on the CITIROC ASIC by Weeroc SaS. The Concentrator board DT5215 can manage the readout of up to 128 cards at once, that is 8192 readout channels in case of the A5202.

      Speaker: Dr Massimo Venaruzzo (CAEN SpA)
    • 8:30 AM 12:40 PM
      Oral presentations
    • 12:40 PM 1:40 PM
      Lunch 1h
    • 1:40 PM 6:10 PM
      Oral presentations, Poster session
    • 6:10 PM 8:10 PM
      Women In Engineering 2h
    • 8:30 AM 12:20 PM
      Oral presentations, Mini-Orals
    • 12:20 PM 1:20 PM
      Lunch 1h
    • 1:20 PM 5:50 PM
      Excursion 4h 30m
    • 8:30 AM 1:00 PM
      Oral presentations
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 5:50 PM
      Oral presentations, Mini-Orals, Poster session, CANPS award
    • 6:50 PM 10:50 PM
      Conference Dinner 4h
    • 8:30 AM 12:40 PM
      Oral presentations
    • 12:40 PM 1:10 PM
      Conclusion
    • 1:10 PM 2:10 PM
      Lunch 1h