SLHC, the High-Luminosity Upgrade (public event)



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and introduction

Wednesday, 23 June 2010 09:00 (10 minutes)

Presenter: GAROBY, Roland (CERN)

Contribution ID: 1 Type: not specified

CERN scientific strategy

Wednesday, 23 June 2010 09:10 (30 minutes)

Presenter: MYERS, Steve (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

LHC prospects - first run

Wednesday, 23 June 2010 09:40 (30 minutes)

Presenter: BLOCH, Philippe (CERN)

Linac4 status

Contribution ID: 3 Type: not specified

Linac4 status

Wednesday, 23 June 2010 10:30 (20 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Plans for the upgrades of the injectors

Wednesday, 23 June 2010 10:50 (20 minutes)

Presenter: GAROBY, Roland (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

LHC upgrade plans

Wednesday, 23 June 2010 11:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. ROSSI, Lucio (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

ATLAS upgrade plans

Wednesday, 23 June 2010 11:30 (20 minutes)

Presenter: STAPNES, Steinar (Fysisk Institutt, Oslo)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

CMS upgrade plans

Wednesday, 23 June 2010 11:50 (20 minutes)

Presenter: Dr NASH, Jordan (Imperial College)