SHINE Autumn School @ CERN: Physics and Facility

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

School opening

Monday 26 October 2020 15:01 (5 minutes)

A welcome word by the spokesperson of the NA61/SHINE experiment

Presenter: GAZDZICKI, Marek (Goethe University Frankfurt (DE))

Contribution ID: 2

Type: not specified

Studies of phase diagram of strongly interacting matter at the CERN SPS - 20 years after discovery of a new state of matter

Monday 26 October 2020 15:11 (55 minutes)

Presenter: GAZDZICKI, Marek (Goethe University Frankfurt (DE))

Contribution ID: 3 Type: not specified

Particle spectra and onset of deconfinement from the NA61/SHINE

Monday 26 October 2020 16:06 (45 minutes)

Presenter: PULAWSKI, Szymon (University of Silesia (PL))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Cosmic-Ray Physics and NA61/SHINE

Tuesday 27 October 2020 15:01 (9 minutes)

Presenter: UNGER, Michael (KIT - Karlsruhe Institute of Technology (DE))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Introduction to hadron production measurements for neutrino experiments

Wednesday 28 October 2020 15:01 (29 minutes)

The agenda will be added soon

Presenter: MARINO, Alysia Diane (University of Colorado Boulder (US))

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Facility: beams and detector system

Thursday 29 October 2020 15:01 (5 minutes)

Presenters: KOWALSKI, Seweryn (University of Silesia (PL)); PODLASKI, Piotr (University of Warsaw (PL)); KOWALSKI, Seweryn (University of Silesia (PL)); PULAWSKI, Szymon (University of Silesia (PL))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

From raw to physical data: part 1

Friday 30 October 2020 15:01 (29 minutes)

The agenda will be added soon

Presenter: MAKSIAK, Bartosz (National Centre for Nuclear Research (PL))

Contribution ID: 8 Type: not specified

Air Shower Physics

Tuesday 27 October 2020 15:10 (40 minutes)

Presenter: RIEHN, Felix (LIP Lisbon & USC Santiago)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Galactic Cosmic Rays

Tuesday 27 October 2020 15:50 (40 minutes)

Presenter: GENOLINI, Yoann (NBI Copenhagen)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Cosmic-Ray Antinuclei

Tuesday 27 October 2020 16:30 (40 minutes)

Presenter: TJEMSLAND, Jonas (NTNU Trondheim)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Accelerator chain and H2 beam line

Thursday 29 October 2020 15:06 (45 minutes)

Presenter: CHARITONIDIS, Nikolaos (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

NA61/SHINE detector overview

Thursday 29 October 2020 15:51 (1 hour)

Presenters: KOWALSKI, Seweryn (University of Silesia (PL)); PODLASKI, Piotr (University of Warsaw (PL)); KOWALSKI, Seweryn (University of Silesia (PL)); PULAWSKI, Szymon (University of Silesia (PL))

Contribution ID: 13 Type: not specified

Search for the critical point

Monday 26 October 2020 16:51 (45 minutes)

Presenter: CZOPOWICZ, Tobiasz (Jan Kochanowski University, Warsaw University of Technology)

Contribution ID: 14 Type: not specified

From raw to physical data: part 2

Friday 30 October 2020 15:30 (30 minutes)

Presenter: STEFANEK, Grzegorz (Jan Kochanowski University (PL))

Contribution ID: 15 Type: not specified

From physical data to publication

Friday 30 October 2020 16:00 (40 minutes)

Presenter: MACKOWIAK-PAWLOWSKA, Maja Katarzyna (Warsaw University of Technology (PL))

Contribution ID: 16 Type: not specified

Cross section measurements with hadron beams on thin targets

Wednesday 28 October 2020 15:30 (20 minutes)

Presenter: NAGAI, Yoshikazu (University of Colorado Boulder (US))

Contribution ID: 17 Type: not specified

Hadron spectra analysis

Wednesday 28 October 2020 15:50 (20 minutes)

Presenters: RUMBERGER, Brant (Northeastern University (US)); RUMBERGER, Brant T (University of Colorado Boulder (US))

Contribution ID: 18 Type: not specified

Cross section and spectra measurements with hadron beams on long targets

Wednesday 28 October 2020 16:10 (20 minutes)

Presenter: ILIEVA, Simona Ilieva (University of Sofia (BG))

Contribution ID: 19 Type: not specified

Logistics/participants

Monday 26 October 2020 15:06 (5 minutes)

Presenter: SERYAKOV, Andrey (St Petersburg State University (RU))

Contribution ID: 20 Type: not specified

Question session

Monday 26 October 2020 17:36 (20 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Question session

Tuesday 27 October 2020 17:10 (20 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Question session

Wednesday 28 October 2020 16:30 (20 minutes)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Question session

Thursday 29 October 2020 16:51 (20 minutes)

Question session

Contribution ID: 24 Type: not specified

Question session

Friday 30 October 2020 16:40 (20 minutes)