# Pre-GDB Meeting incorporating CCRC'08 planning (morning) and GSSD (afternoon)

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

## **Motivation & Scope**

Tuesday 9 October 2007 10:00 (10 minutes)

WLCG Collaboration workshop presentations

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

ATLAS vision

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **ATLAS** vision

Tuesday 9 October 2007 10:40 (10 minutes)

**Presenter:** BOS, Kors (NIKHEF)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

CMS vision

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **CMS** vision

Tuesday 9 October 2007 10:10 (10 minutes)

**Presenter:** KASEMANN, Matthias

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

ALICE vision

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **ALICE** vision

Tuesday 9 October 2007 10:20 (10 minutes)

Presenter: MENDEZ LORENZO, Patricia (CERN)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

LHCb vision

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### LHCb vision

Tuesday 9 October 2007 10:30 (10 minutes)

**Presenter:** BROOK, Nicholas (University of Bristol)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

Contribution ID: 6 Type: not specified

### LHC operations in 2008 - possible scenarios

Tuesday 9 October 2007 10:50 (30 minutes)

Presenter: GIRONE, Maria (CERN)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Discussion

Tuesday 9 October 2007 11:20 (30 minutes)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Summary of main points (for presentation to MB / GDB)

*Tuesday 9 October 2007 11:50 (25 minutes)* 

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions

Contribution ID: 9 Type: not specified

# Usage of namespace during SRM v1 to SRM v2 transition period

*Tuesday 9 October 2007 17:15 (15 minutes)* 

Presenter: FLAVIA DONNO, PATRICK FUHRMANN

Session Classification: GSSD F2F

Contribution ID: 10 Type: not specified

# Status of Tier-1 SRM v2.2 test sites and Tier-1s schedule for SRM v2 deployment in production

Tuesday 9 October 2007 14:30 (20 minutes)

Presenter: Dr DONNO, Flavia

Session Classification: GSSD F2F

Contribution ID: 11 Type: not specified

# Tier-2 space organization for experiments in production

Tuesday 9 October 2007 17:30 (30 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: GSSD F2F

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Tier-1/Tier-2 workshop in Edinburgh. Tier-2s schedule.

Tuesday 9 October 2007 14:50 (20 minutes)

**Presenter:** GREIG COWAN

**Session Classification:** GSSD F2F

Contribution ID: 13 Type: not specified

## ATLAS experience with SRM v2

Tuesday 9 October 2007 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** BIRGER KOBLITZ

**Session Classification:** GSSD F2F

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Status of GFAL/lcg-utils - lcg-utils light

Tuesday 9 October 2007 16:15 (30 minutes)

**Presenter:** REMI MOLLON

**Session Classification:** GSSD F2F

Contribution ID: 15 Type: not specified

# Status of SRM v2.2 implementations: outstanding issues

Tuesday 9 October 2007 15:45 (30 minutes)

**Presenter:** SHAUN DE WITT, PATRICK FUHRMANN, JEAN-PHILIPPE BAUD, LUCA MAGNONI

**Session Classification:** GSSD F2F

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Experiment requirements - Discussion**

Tuesday 9 October 2007 16:45 (30 minutes)

Number of entries in a directory. Checksum. Releasing files. High-level tools.

Presenter: ANDREW SMITH, BIRGER KOBLITZ, STEFANO BELFORTE

**Session Classification:** GSSD F2F

Contribution ID: 17 Type: not specified

## **GLUE** schema configuration

Tuesday 9 October 2007 15:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr BURKE, Stephen (RUTHERFORD APPLETON LABORATORY)

**Session Classification:** GSSD F2F

Future Meetings

Contribution ID: 18 Type: not specified

## **Future Meetings**

Tuesday 9 October 2007 12:15 (5 minutes)

Session Classification: CCRC'08 Planning Sessions