Data Protection Day 2021

Report of Contributions

Opening of the event

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening of the event

Thursday 28 January 2021 12:00 (5 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome Address from CERN

Thursday 28 January 2021 12:05 (5 minutes)

Presenter: BELLO, Raphaël (Director for Finance and Human Resources, CERN)

Introduction

Contribution ID: 3 Type: not specified

Introduction

Thursday 28 January 2021 12:10 (5 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Data Protection and the Internet

Thursday 28 January 2021 12:15 (30 minutes)

How I (try to) stay private throughout the day

Presenter: COELHO DOS SANTOS, Miguel (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Data Protection and Security

Thursday 28 January 2021 12:45 (35 minutes)

Presenter: WILSON, Chris (IT security, ESO)

Contribution ID: 6 Type: not specified

New Technology and Protection of Personal Data

Thursday 28 January 2021 13:20 (30 minutes)

Presenter: VAN DER MADE, Leena (Data Protection Officer, ESA)

Closing Words

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Closing Words

Thursday 28 January 2021 13:50 (10 minutes)