Indico has been upgraded to version 3.1. Details in the SSB

EBS Digital Sustainability with IdeaSquare

Europe/Zurich
Zoom
Description

Due to the current COVID pandemic, this workshop will be organized in virtual format. Hence, no registration will be required. 

In the online workshop, digital marketing and communication students from EBS help the IdeaSquare staff develop innovative communication concepts for detection and imaging technologies.

Laura Wirtavuori
    • 9:00 AM 9:15 AM
      Introduction 15m
      Speaker: Ilana le Mounier (CREA)
    • 9:15 AM 10:55 AM
      CERN, Parallel Worlds, Innovation, Detection & Imaging 1h 40m

      This introduction will address the following topics:
      Markus: CERN, Parallel Worlds & Innovation
      - 5 minute break -
      Pablo: Detection & Imaging

      Speakers: Markus Nordberg (CERN) , Pablo Garcia Tello (CERN)
    • 10:55 AM 2:00 PM
      Teamwork 3h 5m
    • 2:00 PM 2:30 PM
      Questions & Answers 30m
      Speakers: Laura Wirtavuori (Helsinki University of Technology (FI)) , Markus Nordberg (CERN) , Pablo Garcia Tello (CERN)
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Opening of the day session on Skype and Sleek 30m

      Debrief before 09:30 with questions ready for CERN at 09:30 on Sleek.

    • 9:30 AM 10:00 AM
      Pitching initial ideas / Q&A 30m
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Opening of the day session on Skype 30m

      Debrief before 09:30 with questions ready for CERN at 09:30 on Skype.

    • 9:30 AM 10:00 AM
      Pitching initial ideas / Q&A 30m

      30 minutes per team

    • 9:30 AM 12:30 PM
      Morning session 3h

      Morning session with Ilana to make final adjustments to your projects and to have a practice run through of presenting. Emailing of all projects to the jury at 12:30 to the following email address for the jury collaboration:

      Markus.Nordberg@cern.ch – Markus
      pablo.garcia.tello@cern.ch - Pablo
      jere-santeri.palomaki@cern.ch - Santeri
      laura.wirtavuori@cern.ch - Laura
      i_le_mounier@hotmail.com - Ilana
      awehrlin@creageneve.com - Alexandre

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Pitching final concepts 2h

      30 minutes per team, all links for work must be sent to the jury prior to 13:30

    • 3:30 PM 4:00 PM
      Jury discussion ready for feedback 30m

      A Separate link will be sent for this session. Students can take a break while the discussion takes place

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Jury feedback 1h