Indico has been upgraded to v2.3. Please see our blog for a list of improvements.

GenevaTeachers Programme

Europe/Zurich
TH Theory Conference Room (CERN)

TH Theory Conference Room

CERN

Mick Storr
  • Thursday, 11 November
    • 09:00 10:00
      Introduction CERN 1h TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Francois Briard (CERN)
      Slides
    • 10:00 10:30
      CERN Teacher Programmes 30m TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 10:30 11:30
      Visit LINAC/LEIR 1h TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speakers: Dominique Bertola (CERN), Francois Briard (CERN)
    • 11:30 13:30
      Lunch 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:30 14:30
      Visit Globe 1h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

    • 14:30 16:30
      Introduction Physique des Particules 2h TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Daniel Denegri (DAPNIA)
    • 16:30 17:30
      Visit Atlas 1h TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 20:00 21:30
      Programme Dinner 1h 30m Cafe du Soleil, Petit Saconnex

      Cafe du Soleil, Petit Saconnex

  • Friday, 12 November
    • 09:00 09:45
      Introduction Accelerateurs (1/2) 45m TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Dr Simone Gilardoni (CERN)
      Slides
    • 10:30 11:15
      Introduction Accelerateurs (2/2) 45m TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Dr Simone Gilardoni (CERN)
    • 11:30 12:30
      Les Applications Medicales de la Physique des Particules 1h TH Theory Conference Room

      TH Theory Conference Room

      CERN

      Speaker: Paul Lecoq (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:45 15:45
      Visit Super Conducting Magnet Test Facility and CCC 2h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

      Speakers: Corinne Pralavorio, Mick Storr (CERN)
    • 16:00 16:45
      Q/A 45m B33 R-009

      B33 R-009

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)