Meeting with CEVA

Europe/Zurich
304/1-001 (CERN)

304/1-001

CERN

25
Show room on map
    • 9:00 AM 9:15 AM
      pick up access badges 15m

      building 33 reception, Bring ID.

    • 9:15 AM 10:15 AM
      Microcosm visit 1h
      Speaker: Ben Alexander Zandonati (University of Cambridge (GB))
    • 10:15 AM 10:45 AM
      Transport to CMS 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      CMS visit 1h
      Speaker: Adrian Alan Pol (Princeton University (US))
    • 12:00 PM 12:30 PM
      Transport to R1 30m
    • 12:30 PM 1:45 PM
      Lunch at Glassbox 1h 15m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      CERN - CEVA Project 2h 304/1-001

      304/1-001

      CERN

      25
      Show room on map
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:30 PM 5:15 PM
      CERN- CEVA project 45m 304/1-001

      304/1-001

      CERN

      25
      Show room on map
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Arrival at CERN reception (building 33) 15m
    • 10:00 AM 12:00 PM
      CERN-CEVA Project 2h 4/R-050

      4/R-050

      CERN

      6
      Show room on map
    • 10:00 AM 11:00 AM
      Robotics at CERN 1h 304/1-001

      304/1-001

      CERN

      25
      Show room on map
      Speaker: Eloise Matheson (CERN)
    • 11:00 AM 12:00 PM
      The CAFEIN federated learning platform 1h 304/1-001

      304/1-001

      CERN

      25
      Show room on map
      Speaker: Luigi Serio (CERN)