GHF Global Health Workshop at CERN

Europe/Zurich
IdeaSquare (CERN)

IdeaSquare

CERN

    • 4:30 PM 5:00 PM
      Arrival at CERN 30m
    • 5:00 PM 5:10 PM
      Welcome to GHF Global Health Workshop at CERN 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speakers: Dr Eric Comte (GHF), Rita Pinho (CERN)
    • 5:10 PM 5:30 PM
      Introduction to Medical Applications at CERN 20m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 5:30 PM 7:00 PM
      Visits to the CERN premises - Atlas Center & Synchrocyclotron 1h 30m

      The trip to Atlas Center and Synchrocyclotron is 45 minutes each. Two groups will start at the two different visitor centers and then swap after 45 minutes.

    • 7:00 PM 7:30 PM
      Welcome reception 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 7:30 PM 8:00 PM
      Ice breaker activities 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 8:00 PM 9:15 PM
      Dinner 1h 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 9:15 PM 9:30 PM
      Closing words 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Rita Pinho (CERN)
    • 9:30 PM 10:00 PM
      Departure from CERN IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival at CERN IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 9:00 AM 9:15 AM
      Introduction to the workshop 15m
    • 9:15 AM 9:25 AM
      Welcome to Idea Square 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 9:25 AM 9:45 AM
      Finding the workshop table + ice breaker activities within the groups 20m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 9:45 AM 10:15 AM
      Evidence safari 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 10:15 AM 10:30 AM
      Coffee break 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 10:30 AM 11:30 AM
      Root cause analysis 1h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 11:30 AM 12:00 PM
      Reframing problem to "How might we" 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 1:00 PM 2:15 PM
      Ideation - six hats 1h 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 2:15 PM 2:30 PM
      Coffee break 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 2:30 PM 3:30 PM
      Ideation - six hats 1h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 3:30 PM 4:00 PM
      Prioritization of research questions 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 4:00 PM 4:15 PM
      Wrap up in your groups and summarize the main points from the workshop 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 4:15 PM 4:30 PM
      Closing remarks of the GHF Global Health Workshop 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 4:30 PM 5:00 PM
      Departure from CERN 30m