2012 USLUO Annual Meeting

US/Central
Fermilab

Fermilab

    • 3:00 PM 5:00 PM
      Media Training (TBC)
    • 5:00 PM 6:15 PM
      Exec Board Meeting 1h 15m
    • 6:15 PM 7:30 PM
      Welcome Reception 1h 15m
    • 9:00 AM 9:10 AM
      Welcome 10m
    • 9:10 AM 9:35 AM
      Chair's Report 25m
      Speaker: Harvey Newman (California Institute of Technology (US))
    • 9:35 AM 10:05 AM
      Status and Outlook of LHC 30m
      Speaker: Steve Myers (CERN)
    • 10:05 AM 10:30 AM
      LARP 25m
      Speaker: Dr Eric Prebys (Fermilab)
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffee Break 20m
    • 10:50 AM 11:20 AM
      CMS Overview/Higgs 30m
    • 11:20 AM 11:50 AM
      ATLAS Overview/Higgs 30m
    • 11:50 AM 12:20 PM
      LHCb Highlights 30m
    • 12:20 PM 1:20 PM
      Lunch 1h
    • 1:20 PM 1:50 PM
      ALICE Highlights 30m
    • 2:00 PM 3:40 PM
      LHC Experiment Talks

      Series of 20 minute talks on topics chosen by LHC experiments

    • 3:40 PM 4:00 PM
      Coffee Break 20m
    • 4:00 PM 4:40 PM
      Results from the TeVatron 40m
      Speaker: Dr Pier Oddone (Fermilab)
    • 4:40 PM 5:20 PM
      EWSB, the Higgs and New Physics 40m
      Speaker: Marcela Silvia Carena Lopez (Fermi National Accelerator Lab. (US))
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Conference Dinner 1h 30m
    • 8:30 AM 8:40 AM
      Introduction (Chair) 10m
      Speaker: Harvey Newman (California Institute of Technology (US))
    • 8:40 AM 9:10 AM
      DOE Report 30m
    • 9:10 AM 9:40 AM
      NSF EPP Report 30m
    • 9:40 AM 10:10 AM
      NSF NP Report 30m
    • 10:10 AM 10:40 AM
      CERN/US Relations 30m
    • 10:40 AM 11:10 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:10 AM 11:30 AM
      DC Trip Report 20m
    • 11:30 AM 11:45 AM
      Election Committee Report 15m
    • 11:45 AM 12:00 PM
      CERN Users Advisory Committee Report 15m
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      LHC Experiment Talks

      Series of 20 minute talks on topics chosen by LHC experiments

    • 2:00 PM 4:20 PM
      Young Physicist Lightning Round

      A series of short presentations by young LHC physicists

    • 4:20 PM 4:30 PM
      AOB 10m