WWFPCTS meeting #1

Europe/Zurich
CERN

CERN

Eric Montesinos (CERN)
Description
World Wide Fundamental Power Coupler meeting #1 Sharing of FPC construction and operation experience between experts
  • Tuesday, June 23
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Welcome 30m
      Speaker: Eric Montesinos (CERN)
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Session 1 1h 30m
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Session 2 1h 30m
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Session 3 1h 30m
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee 30m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      Visit 1h 30m
    • 6:30 PM 9:00 PM
      Dinner 2h 30m