We deployed Indico v3.2. See our blog post for details on the changes.

Bangkok School on High-Energy Physics 2017

Asia/Bangkok
Department of Physics, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand
Description

The Bangkok School on High-Energy Physics will be held at Chulalongkorn University in Bangkok, Thailand from 17-22 July 2017.

The purpose of the school is to provide students and young researchers an overview of particle physics from the basics of Standard Model phenomenology to recent advances topics from leading experts in the field. It also aims to encourage communications among young researchers in Southeast Asian Region.

This school is opened for students and young researchers in theoretical/experimental/phenomenological high energy physics and theoretical Cosmology. Participants should have their prior basic knowledge in Quantum Field Theory and General Relativity so that they can benefit from the courses offered at the School. Students working on other fields such as theoretical or mathematical physics may also be accepted. Up to 50 students are expected.

This school is one of activities organized to celebrate the 100th Anniversary of Chulalongkorn University, and 50th Anniversary of the Association of Southeast Asian Nations (ASEAN).

Invited lecturers:

  • Ignatios Antoniadis (SUSY/Beyond Standard model)
  • Dan Israel (Advanced Quantum field Theory)
  • Shiraz Minwalla (Introduction to AdS/CFT)
  • Viatcheslav Mukhanov (Cosmology)
  • Albert De Roeck (Standard model)

Organizers: Ignatios Antoniadis, Auttakit Chatrabhuti, Pawin Ittisamai, Norraphat Srimanobhas

Sponsers: This school is supported by

  • National Astronomical Research Institute of Thailand (Public Organization)
  • The Franco-Thai Cooperation Program for Higher education and Research.
  • The “CUniverse” research promotion project by Chulalongkorn University

 

    • 9:30 AM 10:00 AM
      Registration 30m
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Quantum Field Theory 2h 120 Physics I Building

      120 Physics I Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
      Speaker: Benjo Fraser
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 3:30 PM
      Standard Model 2h 120 Physics I Building

      120 Physics I Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
      Speaker: Dr Rob Knoops (Chulalongkorn University, Bangkok)
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Quantum Field Theory 2h 120 Physics I Building

      120 Physics I Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
      Speaker: Benjo Fraser
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 3:30 PM
      Cosmology 2h 120 Physics I Building

      120 Physics I Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
      Speaker: Dr Hiroshi Isono (Chulalongkorn University)
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Opening Ceremony 30m 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University
      Speaker: Albert De Roeck (CERN)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Advanced quantum field theory 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Dan Israel (LPTHE, Paris, France)
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 2:30 PM
      Cosmology 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Viatcheslav Mukhanov (Ludwig-Maximilian University of Munich)
    • 2:30 PM 3:00 PM
      Break 30m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Albert De Roeck (CERN)
    • 4:00 PM 6:00 PM
      Question & Answer 2h
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Albert De Roeck (CERN)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Advanced quantum field theory 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Dan Israel (LPTHE, Paris, France)
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 2:30 PM
      Cosmology 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Viatcheslav Mukhanov (Ludwig-Maximilian University of Munich)
    • 2:30 PM 3:00 PM
      Break 30m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Albert De Roeck (CERN)
    • 4:00 PM 6:00 PM
      Question & Answer 2h
    • 9:30 AM 10:30 AM
      SUSY/Beyond Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Ignatios Antoniadis (UPMC)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Introduction to AdS/CFT 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: shiraz minwalla (TIFR)
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Question & Answer 1h
    • 2:00 PM 6:00 PM
      Excursion 4h
    • 9:30 AM 10:30 AM
      SUSY/Beyond Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Ignatios Antoniadis (UPMC)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Advanced quantum field theory 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Dan Israel (LPTHE, Paris, France)
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Cosmology 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Viatcheslav Mukhanov (Ludwig-Maximilian University of Munich)
    • 2:00 PM 2:30 PM
      Break 30m
    • 2:30 PM 3:30 PM
      Introduction to AdS/CFT 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: shiraz minwalla (TIFR)
    • 3:30 PM 4:30 PM
      Question & Answer 1h
    • 4:30 PM 5:00 PM
      Registration: Public Lecture 30m 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

    • 5:00 PM 6:00 PM
      Public Lecture "The Quantum Universe" 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Faculty of Science, Chulalongkorn University

      Registration starts at 16:30.

      Speaker: Viatcheslav Mukhanov (Ludwig-Maximilian University of Munich)
    • 6:15 PM 8:00 PM
      The BKKHEP2017 School Banquet 1h 45m 111, Maha Chulalongkorn Building, Faculty of Arts

      111, Maha Chulalongkorn Building, Faculty of Arts

    • 9:30 AM 10:30 AM
      SUSY/Beyond Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Ignatios Antoniadis (UPMC)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Advanced quantum field theory 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Dan Israel (LPTHE, Paris, France)
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 2:30 PM
      Cosmology 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Viatcheslav Mukhanov (Ludwig-Maximilian University of Munich)
    • 2:30 PM 3:00 PM
      Break 30m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Introduction to AdS/CFT 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: shiraz minwalla (TIFR)
    • 4:00 PM 6:00 PM
      Question & Answer 2h
    • 9:30 AM 10:30 AM
      SUSY/Beyond Standard Model 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: Ignatios Antoniadis (UPMC)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Introduction to AdS/CFT 1h 101 Environmental Science Building

      101 Environmental Science Building

      Speaker: shiraz minwalla (TIFR)
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Question & Answer 1h