Indian Student Workshop 2017 #4

Europe/Zurich
CERN

CERN

Description
Organised in collaboration with Life Lab Education and Research Foundation
    • 09:00 09:15
      Arrival and Welcome 15m CERN Reception B33

      CERN Reception B33

      CERN

      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 09:30 10:30
      Introduction to CERN 1h 6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 11:00 12:30
      Visit Globe 1h 30m
    • 12:30 14:00
      lunch 1h 30m
    • 14:00 17:00
      Particle Detection 3h
    • 09:00 10:30
      Introduction to CMS 1h 30m 6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Piotr Traczyk (Uni Torino & INFN (IT))
    • 11:00 12:30
      Gravitational Waves 1h 30m 6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Jonathan R. Ellis (University of London (GB))
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:00
      Visit ATLAS 1h
    • 15:00 16:30
      Visit Microcosm 1h 30m
    • 08:30 10:00
      Introduction to Accelerators 1h 30m 6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6-2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Dr. Simone Gilardoni (CERN)
    • 10:30 11:00
      Review 30m
    • 11:30 12:30
      Visit SM-18 1h
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:30
      CMS Physics 1h 30m 6-2-004

      6-2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Daniel Denegri (CEA/IRFU,Centre d'etude de Saclay Gif-sur-Yvette (FR))
    • 09:30 10:15
      Visit SC 45m
    • 10:30 11:15
      Visit LEIR 45m
    • 11:30 12:00
      Review 30m
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 17:00
      Treasure Hunt 3h
    • 09:00 09:45
      India@CERN 45m 6-2-004

      6-2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Sunanda Banerjee (Fermi National Accelerator Lab. (US))
    • 10:00 11:00
      Visit Computer Centre 1h
    • 11:00 12:00
      Review, photos and programme close 1h
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h
    • 13:00 17:00
      UN visit 4h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×