CUWiP UK 2018

Europe/London
OXFORD

OXFORD

Description

    • 6:00 PM 8:30 PM
      WELCOME RECEPTION 2h 30m Keble Bar (Oxford)

      Keble Bar

      Oxford

    • 8:30 PM 10:00 PM
      Social Activities 1h 30m Keble Bar (Oxford)

      Keble Bar

      Oxford

    • 8:00 AM 8:45 AM
      Breakfast 45m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:45 AM 9:30 AM
      Departure and Travel to Culham 45m
    • 9:50 AM 10:30 AM
      Introduction to CULHAM 40m CULHAM

      CULHAM

    • 10:30 AM 11:45 AM
      CAREER PANEL NATIONAL LABORATORIES AND LAB TOUR 1h 15m CULHAM

      CULHAM

    • 11:45 AM 12:30 PM
      Lunch 45m CULHAM

      CULHAM

    • 12:30 PM 1:45 PM
      CAREER PANEL NATIONAL LABORATORIES AND LAB TOUR 1h 15m CULHAM

      CULHAM

    • 1:45 PM 2:30 PM
      Departure and travel back to Oxford 45m
    • 2:45 PM 3:00 PM
      Daniela Bortoletto and Rebecca Surender (Pro Vice-Chancellor and University Advocate for Diversity) : Welcome and Introduction to CUWiP 15m Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Daniela Bortoletto
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Dr. Becky Parker: How can you and school students change the world? 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee break 30m
    • 4:30 PM 6:30 PM
      WORKSHOPS 2h

      Meet a Medical Physicist - Audrey Wood Seminar Room with Dr. Heather Williams (Christie Hospital) and Charlotte Porter (Trainee Medical Physicist at Oxford University Hospitals)

      Insight into teaching – A speed-dating style discussion about teaching - Mendelssohn Room with Dr. Judith Hillier

      Effective assertiveness - Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Damilola Adebayo (University of Oxford Career Services)

      Improving your CV – Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Abby Evans (University of Oxford Career Services)

    • 7:15 PM 8:30 PM
      Dinner 1h 15m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:30 PM 9:00 PM
      Dame Prof. Julia Higgins: After Dinner Talk 30m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Keble Hall

      Keble Hall

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Prof. Sonia Contera: Doing physics at the interface of biology and nanotechnology 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Prof. Valerie Gibson: My Life at the Collider 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 11:30 AM 1:00 PM
      Visit OXFORD Laboratories 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Keble Hall

      Keble Hall

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Prof. Shakardokht Jafari: From a childhood hobby to a PhD research idea and commercial product; Jewellery beads as radiation monitor for improving cancer treatment 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      Speaker: Dr Shakardokht Jafari
    • 3:00 PM 3:45 PM
      Tea Break 45m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 3:45 PM 4:00 PM
      Group Photo 15m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      CAREERS PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 6:30 PM 7:00 PM
      Reception 30m Oxford

      Oxford

      Keble
    • 7:00 PM 8:15 PM
      Dinner 1h 15m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:30 PM 9:30 PM
      Optional Cafe Scientifique - Keble Bar 1h
    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Keble Hall

      Keble Hall

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Prof. Suzie Imber: Astronauts: Do You Have What it Takes? 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 10:30 AM 12:00 PM
      ACADEMIC PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 12:00 PM 12:30 PM
      Prof. Daniela Bortoletto: Closing Remarks 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 12:30 PM 1:00 PM
      CONFERENCE SURVEY 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Keble Hall

      Keble Hall