The Beams Department (BE) Welcome Event

Europe/Zurich
774/R-013 (CERN)

774/R-013

CERN

20
Show room on map
Paul Collier (CERN)
Description

This event is a unique opportunity for new arrivals in the Beams Department to get an insight into what “Beams” is about, to meet personally the BE Management and to visit a few key installations.

 

We highly encourage our newcomers to join for the whole day, which will conclude with a “Welcome Cocktail”.

Participants
  • ALEJANDRO DIAZ FONTALVA
  • Balint Bence Hegyi
  • Carla Moran Guizan
  • Ece Ozelci
  • Efstathios Faniadis
  • Emanuela Carideo
  • Graham Armstrong
  • Haroon Rafique
  • Irene Degl'Innocenti
  • Jacqueline Keintzel
  • Jakub Piotr Szymski
  • Jim Alexander Ogren
  • Jordi Ustrell Garrigos
  • Julien Egli
  • Luca Garolfi
  • Luca Sabato
  • Marco D'Andrea
  • Mariana Moreira
  • Mats Sebastian Gobel
  • Miguel Hermo Serans
  • Monica Buleandra
  • Nathan Pittet
  • Nedko Stefanov Nedkov
  • Nico Klinkenberg
  • Nuria Valverde Alonso
  • Ozgur Etisken
  • Remi Voirin
  • Sara Zanzottera
  • Sebastian Bott
  • Vincent Barbet
  • Yelong Wei
    • 08:30 08:45
      BUS Meyrin (Globe Parking) /Prevessin 15m Globe

      Globe

      CERN

      Parking

      Departure at the parking in front of the Globe

    • 08:45 09:00
      Registration 15m 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map
    • 09:00 10:00
      Presentation by Dr. P. Collier 1h 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map

      BE Department Head

    • 10:00 11:00
      Coffee Break 1h 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map
    • 10:00 11:00
      Visit to CERN Control Room & BA3 1h 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map

      CCC
      Centre de visite CCC
      BA2

    • 11:00 12:00
      "Accelerators Explained for Everyone without Maths" 1h 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map

      given by R. Steerenberg (BE-OP Group Leader)

    • 12:00 13:30
      Free Time 1h 30m

      Lunch

    • 13:30 13:45
      Visit registration 15m 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map
    • 13:45 14:00
      BUS to BE installations 15m

      travel time

    • 14:00 16:00
      Visit to LINAC2/LEIR & SM18 2h CERN Visit Points

      CERN Visit Points

      LINAC2/LEIR: guide will be R. Scrivens
      SM 18: guide will be E. Jensen

    • 16:00 16:15
      BUS from BE Installations to Prevessin 15m 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map
    • 16:15 17:15
      Welcome Cocktail - Meeting with the BE Mangement 1h 774

      774

      CERN

      774-R cafeteria
    • 17:15 17:30
      BUS (Prevessin)/ Globe parking 15m 774/R-013

      774/R-013

      CERN

      20
      Show room on map