CERNBox-Owncloud DevOps Hackathon

Europe/Zurich
    • 09:30 10:00
      Introduction - (600-R-001) 30m
    • 10:00 11:00
      CERNBox User Demo / Discussion 1h
    • 11:00 12:00
      Sync and Mobile Clients: CERN input 1h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 15:00
      Sync and Mobile Client: Owncloud input 1h
    • 15:00 16:00
      Sync client protocol evolution 1h
    • 09:00 10:30
      Discussion - 600-R-001 1h 30m
    • 11:00 12:00
      Antimatter Factory VISIT 1h
    • 12:00 13:00
      Data Center VISIT 1h
    • 13:00 14:00
      Lunch 1h
    • 14:00 14:55
      CERNBox User Demo / Usage scenarios for new arcihtecture 55m
    • 15:00 16:00
      Owncloud usage scenarios in priority for new system 1h
    • 16:00 17:00
      CERNBox /Owncloud server-side evolution 1h
    • 17:00 18:00
      Server architecture prototyping 1h
    • 09:00 10:00
      Server side - Discussion (513-1-024) 1h
    • 10:00 11:00
      Windows, Mac and DFS migration project - CDA group 1h
    • 11:00 12:00
      CDA discussion (31-S-028) 1h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 15:00
      GSoc 2018 - Phoenix web interface rewrite 1h
    • 15:00 16:00
      Client-side protocol evolution 1h
    • 16:00 18:00
      Server architecture prototyping 2h
    • 09:00 17:00
      Server architecture prototyping 8h
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×