2018 Inha-Korea Joint Workshop : Recent developments of Hadron Physics with Strangeness and Charmness

Asia/Seoul
5E216 (Building #5)

5E216

Building #5

Inha University
Hyun-Chul Kim (Inha University)
Participants
  • Byungmin Kang
  • Ghil-Seok Yang
  • Hee-Jin Kim
  • Hoyeon Won
  • Hyun-Chul Kim
  • Hyunmin Yang
  • Ja-min Jo
  • June-Young Kim
  • Jung Keun Ahn
  • JungMin Suh
  • Ka Young Roh
  • Kihoon Hong
  • Kyu-Jin Kim
  • Namyong Kim
  • Sungwook Choi
  • Ulugbek Yakhshiev
  • Wooseung Jung
  • YoungJun Kim
  • Yuson Jun
    • 10:00 AM 11:00 AM
      Registration 1h 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Lunch 1h
    • 12:00 PM 12:40 PM
      Developing Water Cherenkov Detector Prototype for J-PARC E42 Experiment 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: SungWook Choi (Korea University)
    • 12:40 PM 1:20 PM
      The electromagnetic calorimeter trigger system at the Belle II experiment 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Youngjun Kim (Korea University)
    • 1:20 PM 2:00 PM
      DD\sigma and D^*D^*\sigma coupling constants 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Hee-Jin Kim (Inha University (KR))
    • 2:00 PM 2:20 PM
      Coffee Break 20m
    • 2:20 PM 3:20 PM
      Heavy baryons in a mean-field approach 1h 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Prof. Hyun-Chul Kim (Inha University)
    • 3:20 PM 4:20 PM
      Strong and EM transitions of heavy baryons 1h 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Dr Ghil-Seok Yang (Soongsil University)
    • 4:20 PM 4:50 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:50 PM 5:50 PM
      Search for a Theta+ Resonance at Low-Energy K+n Scattering 1h 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Prof. Jung Keun Ahn (Korea University)
    • 5:50 PM 7:50 PM
      Banquet 2h
  • Saturday, March 31
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Breakfast 1h 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
    • 10:00 AM 10:40 AM
      Development of a TPC trigger hodoscope for the H-dibaryon search experiment E42 at J-PARC 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: WooSeung Jung (Korea University)
    • 10:40 AM 11:20 AM
      Eta photoproduction off the neutron 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: JungMin Suh (Inha University)
    • 11:20 AM 12:00 PM
      Introduction to MPPC 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Kayoung Roh (Korea University)
    • 12:00 PM 1:10 PM
      Lunch 1h 10m
    • 1:10 PM 1:50 PM
      Introduction to BGOegg experiment at SPring-8 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Jamin Jo (Korea University)
    • 1:50 PM 2:30 PM
      GEANT4 Simulation of the Aerogel Cherenkov Detector 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Byungmin Kang (Korea University)
    • 2:30 PM 3:10 PM
      In-medium properties of SU(3) baryons 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Kihoon Hong (Inha University)
    • 3:10 PM 3:30 PM
      Coffee break 20m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
    • 3:30 PM 4:10 PM
      Development of prototype TPC 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: Hyunmin Yang (Korea University)
    • 4:10 PM 4:50 PM
      Electromagnetic properties of singly heavy baryons 40m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University
      Speaker: June-Young Kim (Inha University)
    • 4:50 PM 5:00 PM
      Close 10m 5E216

      5E216

      Building #5

      Inha University