Ukrainian High School Students Programme

Europe/Zurich
    • 10:55 AM 6:55 PM
      Arrival, Hotel Registration, Free time in Geneva 8h
    • 9:30 AM 10:15 AM
      Introduction to CERN 45m
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Detectors 45m
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 11:30 AM 12:15 PM
      Physics of ATLAS and CMS 45m
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 2:00 PM 2:45 PM
      Visit ATLAS CR 45m
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Physioscope - Electricity 1h

      Université de Genève
      Section de physique
      24, quai Ernest-Ansermet
      CH-1211 Genève 4
      https://scienscope.unige.ch/physiscope/infos-pratiques/
      в здании возле входа есть укразатели как идти в лабораторию

    • 8:45 AM 10:30 AM
      SCool LAB 1h 45m

      Please meet your guide at 08:45 at the CERN reception building 33 (In English)

    • 10:30 AM 11:30 AM
      Self-visit Microcosm + Globe 1h
    • 11:30 AM 1:00 PM
      Lunch @ CERN 11:30! 1h 30m

      Reception Building 33

    • 3:00 PM 4:30 PM
      Visit to UN 1h 30m

      Meet at Pregny gate. Come 10' earlier. Катерина Собко-Нестерук вас встретит

    • 11:30 AM 12:30 PM
      Lunch @ CERN 11:30! 1h
    • 2:00 PM 5:00 PM
      CERN Tour 3h

      Meet at CERN reception building 33 at 13:45.