Indico has been upgraded to version 3.1. Details in the SSB

I4C second visit to CERN - Prototyping

Europe/Zurich
3179/1-D06 (CERN)

3179/1-D06

CERN

Point 1
12
Show room on map
Participants
  • Adriana Messalli
  • Alessandra Lo Moro
  • Alessandro Arione
  • Anastasia Boraso
  • Andrea Costantino
  • Andrea Siciliani
  • Carolina Montagna
  • Caterina Barzan
  • Claudia Mazzon
  • Cristiano Pizzamiglio
  • Diyala D'Aveni
  • Emanuele Greppi
  • Emilio Paolucci
  • Enrico Baldi
  • Eugenia Fulvia Forte
  • Federico Cuppoloni
  • Federico Tempestilli
  • Francesca Cavanna
  • Francesca Condorelli
  • Francesca Giordano Gala
  • Francesca Pace
  • Francesco Fontana
  • Giovanni Napolitano
  • Giovanni Usai
  • Giulio Giordano
  • Hermes Droghetti
  • Ijaz Ul Haq
  • Jani Kalasniemi
  • Jorge Junior Roman Montagut
  • Junnan Shan
  • Jérémie Bertrand
  • Kevin Martelli
  • Lorenzo Benedetti
  • Luca Gemello
  • Luca Gnoli
  • Marco Cassino
  • Martina Bodini
  • Matteo Boccadoro
  • Matteo Longone
  • Matthieu Cretier
  • Maurizio Vrenna
  • Mauro Coletto
  • Osama Bin Tariq
  • Panagiotis Dafnakis
  • Paolo Dipierro
  • Piera Della Porta
  • Priya Kuber
  • Riccardo Pietrobon
  • Ruggero Colombari
  • Ryan Holmes
  • Sandy Petitfrere
  • SEBASTIEN GOUIN
  • Shiva Loccisano
  • Silvia Giudice
  • Silvia Manduchi
  • Silvia Petocchi
  • Simone Aiassa
  • Sonja Di Blasio
  • SR Kuber
  • Stefano Reverberi
  • Subhojit Mukherjee
  • Sundari Kuber
  • Tobia Piovesan
  • Umberto grosso
  • Valeria Pavese
  • Vincenzo Randazzo
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival and settling down 30m
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Presentation of I4C projects (4 min per project) 45m

      I4C teams

    • 9:45 AM 10:00 AM
      Schedule & objectives of the week 15m

      Raghu and Tuuli describe the 3 days.

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Experiences from prototyping 30m

      Jani Kalasniemi show

    • 10:30 AM 11:00 AM
      What should you prototype 30m

      Priya show

    • 11:00 AM 12:30 PM
      Finding team spaces and starting work 1h 30m
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch break 1h
    • 1:30 PM 2:15 PM
      Coaching slot 1 45m
    • 2:15 PM 3:00 PM
      Coaching slot 2 45m
    • 3:00 PM 3:45 PM
      Coaching slot 3 45m
    • 3:45 PM 4:30 PM
      Coaching slot 4 45m
    • 4:30 PM 5:15 PM
      Coaching slot 5 45m
    • 5:15 PM 6:00 PM
      Coaching slot 6 45m
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival and settling down 30m
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Coaching slot 7 45m
    • 9:45 AM 10:15 AM
      Coaching slot 8 30m
    • 10:15 AM 2:00 PM
      Team work time including lunch 3h 45m
    • 2:00 PM 2:45 PM
      Presentation of I4C project teams 45m
    • 2:45 PM 3:30 PM
      MVP testing for impact innovation 45m

      Vincenzo Pallotta

    • 3:30 PM 6:00 PM
      Team work time (coaching by availability and request) 2h 30m
    • 8:30 AM 11:50 AM
      Team work time 3h 20m
    • 2:00 PM 2:30 PM
      Effective pitching and public communication 30m

      Davide Pisasale

    • 2:30 PM 4:30 PM
      Team work time 2h
    • 4:30 PM 5:15 PM
      I4C teams present 45m
    • 5:15 PM 6:00 PM
      Wrap up and space cleanup 45m
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Lakeside picknick 2h