Kashima no Tachi Seminar with Adam Radecki sensei

Europe/Zurich
Shung Do Kwan Budo

Shung Do Kwan Budo

Rue Liotard 66 1203 Geneva
Description

It's with great pleasure that the CERN Kashima no Tachi Kenjutsu Club (KTK) and the Shung Do Kwan Budo Club (SDK) organize a Kashima no Tachi seminar with Adam Radecki sensei (Yondan Aikido, Chuden Kashima Shin Ryu) from Warsaw Budojo. The seminar will take place in the SDK dojo on Saturday morning and afternoon and Sunday morning. Depending on weather and number of participants, the Sunday morning class can take place at the Fu To Kan dojo in La Cézille, just outside Geneva (transport will be provided if necessary).

Please bring 

a.  An additional belt
b. 1 or possibly 2 additional swords (altogether 3),
c. Iaito or bokken with saya (if possible),
d. A broken or cracked bokuto or bokken 

You can register on site, but if possible we encourage you to register here to facilitate the organization of the events and side activities.

Half a day:        25 EUR/25 CHF
Saturday only:  35 EUR/35 CHF
Full seminar:     50 EUR/50 CHF

See you in Geneva!

-----------------------

C'est avec grand plaisir que le Club CERN Kashima No Tachi Kenjutsu (KTK) et le Club Shung Do Kwan Budo (SDK) organisent un séminaire de Kashima no Tachi avec Adam Radecki sensei (Yondan Aikido, Chuden Kashima Shin Ryu) de Varsovie Budojo. Le séminaire aura lieu dans le dojo SDK le samedi matin et après-midi et le dimanche matin. Selon la météo et le nombre de participants, le cours du Dimanche matin pourrait avoir lieu au dojo Fu To Kan à La Cézille, juste dehors Genève (moyennes de transport seront fournis si nécessaire).

SVP amenez avec vous

a. Une ceinture en plus
b. 1 ou deux 2 sabres en plus (3 en tout),
c. Iaito ou bokken avec saya (si possible),
d. Un bokuto ou bokken cassé ou abimé

Vous pouvez vous inscrire à votre arrive au dojo, mais si possible, nous vous encourageons à vous inscrire ici pour faciliter l'organisation des événements et des activités sociales.

Demi journée:          25 EUR/25 CHF
Journée de Samedi:  35 EUR/35 CHF
Stage complet:         50 EUR/50 CHF

On se voit à Genève!

 

Registration
Seminar Registration/Inscription au seminaire
Participants
  • Alberto Di Meglio
  • Andrea Saona
  • Baptiste Paracchini
  • CEDRIC SCHMIDT
  • Jürg Kohler
  • Senoner Bruno
  • Saturday, 17 November
    • 09:00 10:00
      Dojo preparation 1h
    • 10:00 12:00
      Morning practice 2h
    • 12:00 15:00
      Lunch and rest 3h
    • 15:00 17:30
      Afternoon practice 2h 30m
    • 17:30 18:00
      Dojo cleaning 30m
    • 19:00 22:00
      Dinner 3h
  • Sunday, 18 November
    • 09:30 10:00
      Dojo preparation 30m
    • 10:00 12:30
      Morning practice 2h 30m
    • 12:30 13:00
      Dojo cleaning 30m