Grand Challenge 2019 visit CERN

Europe/Zurich
CERN

CERN

Registration
Grand Challenge 2019 visit CERN 25 Feb-27 Feb
Participants
  • Agata Juszkiewicz
  • Anya Muangkote
  • Carolyn Runcie
  • Claire Adam Bourdarios
  • Cristiane Chaves
  • Emma Palmer
  • Eric Saldanha
  • Frederick Phua
  • Helene Benz
  • Jackie Read
  • Julia Weingarten
  • Malvika Bhasin
  • Malvika Bhasin
  • Matthieu Lhorte
  • megan Willis
  • Nick Jinkinson
  • Oliver Bassnett
  • Paul Anderson
  • Pinja Piipponen
  • Rebekah Jorgensen
  • Rowan Vyvyan
  • RUOXING LONG
  • Sainath Attarde
  • Saskia van der Bij
  • Saskia van der Bij
  • Savina Torrisi
  • Sophie van der Bij
  • Sophie Van der bij
  • Wei Qiang Frederick Phua
  • Xiaohui Wang
  • Yaqiu Cheng
  • YI-FAN HSIEH
  • Yichen Shu
  • Yueh Ling (Irene) Liao
  • ZhiYi Zhang
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Arrival to CERN and lunch 1h
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Visiting Microcosm and Globe exhibitions 2h
    • 4:00 PM 6:00 PM
      Interaction with CERN mentors 2h
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Joint dinner 2h
    • 9:45 AM 11:00 AM
      Markus welcome and intro to CERN experiments 1h 15m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Antimatter visit with Michael Doser 1h 30m
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch at R2 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Visiting CMS 14:30 1h 30m
    • 3:30 PM 4:30 PM
      Preparing for presentations at IdeaSquare 1h
    • 4:30 PM 6:00 PM
      Presentations at IdeaSquare 1h 30m
    • 6:00 PM 7:00 PM
      CERN entrepreneurship meetup group 1h
    • 9:00 AM 11:00 AM
      Informal discussions about the follow up Grand Challenge 2h

      IdeaSquare bus

    • 11:00 AM 12:00 PM
      Meeting with Charlotte Warakaulle 1h