Appleby College

Europe/Zurich
CERN

CERN

Mick Storr (University of Birmingham (GB)), Zsuzsanna Garai (CERN)
    • 08:00 17:00
      Trip to Paul Scherrer Institut - Villigen 9h
    • 08:45 09:00
      Welcome 15m
    • 09:00 10:00
      Visit Synchrocyclotron 1h
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 10:00 10:30
      Visit Web Corridor 30m
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 11:00 12:00
      Visit Globe 1h

      Supported by questionnaire (M. Storr)

    • 12:30 13:30
      Lunch 1h
    • 14:00 15:00
      Introduction to CERN 1h
    • 15:00 16:00
      Visit ATLAS Visitor Centre 1h
    • 16:00 17:00
      Visit Super Conducting Magnet Test Facility 1h
    • 09:00 10:00
      Visit Antimatter Factory 1h
      Speakers: Michael Hoch (Austrian Academy of Sciences (AT)), Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 11:00 12:00
      Visit Computer Centre 1h
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h
    • 14:00 17:00
      Treasure Hunt 3h

      Supported by questionnaire (Family Storr)

    • 09:00 10:00
      Visit LEIR 1h
      Speakers: Michael Hoch (Austrian Academy of Sciences (AT)), Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 10:30 11:30
      Review and Q/A 1h 40/S2-B01 - Salle Bohr

      40/S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (University of Birmingham (GB))
    • 11:30 12:30
      art@CMS 1h 40/S2-B01 - Salle Bohr

      40/S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Michael Hoch (Austrian Academy of Sciences (AT))
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h
    • 14:00 15:00
      Visit Microcosm 1h
    • 15:00 17:30
      Visit to CMS 2h 30m
    • 09:00 14:00
      Trip to EPFL - Lausanne 5h
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×