Ukrainian High School Students Programme

Europe/Zurich
3196/R-021 (CERN)

3196/R-021

CERN

Show room on map
    • 10:55 AM 6:55 PM
      Arrival, Hotel Registration, Free time in Geneva 8h
    • 8:05 AM 8:10 AM
      Meet at the tram stop 'CERN' 5m 3196/R-021

      3196/R-021

      CERN

      Show room on map
    • 8:20 AM 9:00 AM
      Introduction to CERN 40m 3196/R-021

      3196/R-021

      CERN

      Show room on map
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Visit ATLAS CR 45m
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 10:00 AM 10:45 AM
      Detectors 45m 3196/R-021

      3196/R-021

      CERN

      Show room on map
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 11:00 AM 11:45 AM
      Physics of ATLAS and CMS 45m 3196/R-021

      3196/R-021

      CERN

      Show room on map
      Speaker: Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Visit ATLAS Cavern Group 1 / Lunch Groups 2 & 3 & 4 1h
      Speakers: Marco Delmastro (CNRS/IN2P3 LAPP) , Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))

      ****Group 1

      Hetmantsev

      Slyvka

      Pishova

      Lisova

      Borovyk

      Lukina

      ****Group 2

      Shalak

      Hrytsiuk

      Grygorenko

      Poliarush

      Kolomiiets

      Prykhodko

      ****Group 3

      Sukhanevych

      Stasiuk

      Oborska

      Lehka

      Vlasenko

      Khalupko

      ****Group 4

      Holovatska

      Kovrov

      Nesterchuk

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Visit ATLAS Cavern Group 2 / Lunch Group 1 / Globe Group 3 & 4 1h
      Speakers: Marco Delmastro (CNRS/IN2P3 LAPP) , Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Visit ATLAS Cavern Group 3 / Visit IDEASquare Group 1+2+4 1h
      Speakers: Louis Helary (Ruprecht Karls Universitaet Heidelberg (DE)) , Pablo Garcia Tello (CERN) , Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 3:15 PM 4:00 PM
      Q&A 45m 104/R-B09

      104/R-B09

      CERN

      20
      Show room on map
      Speakers: Dmytro Kovalskyi (Massachusetts Inst. of Technology (US)) , Iaroslava Profatilova (CERN) , Tetiana Hryn'ova (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))
    • 8:45 AM 10:30 AM
      SCool LAB 1h 45m

      Please meet your guide at 08:45 at the CERN reception building 33 (In English)

    • 10:30 AM 11:30 AM
      Self-visit Microcosm + Globe 1h
    • 11:30 AM 1:00 PM
      Lunch @ CERN 11:30! 1h 30m

      Reception Building 33

    • 3:00 PM 4:30 PM
      CERN Visit 1h 30m

      Meet at Reception 33

    • 10:30 AM 11:30 AM
      Electricity lab / Physioscope University of Geneva 1h

      Physiscope, au 24 quai Ernest-Ansermet, dans le hall de l'Ecole de Physique. Un animateur viendra vous chercher. En cas de retard ou d'absence, merci d'appeler le : +41 22 379 6256.

    • 2:00 PM 4:00 PM
      UN Visit 2h

      27 червня о 14.00 біля воріт Прені (Pregny)