CERN-NTNU Screening Week 2020

Europe/Zurich
IdeaSquare (CERN)

IdeaSquare

CERN

Silje Uhlen Maurset (CERN Knowledge Transfer)
Description

Students from the Norwegian University of Science and Technology, School of Entrepreneurship spend one week at CERN, organized by the Knowledge Transfer Group and hosted at IdeaSquare, identifying the commercial potential of CERN technologies. After four days of intense work they present their findings Friday morning.

Registration
    • 15:00 23:00
      Check-In Hostel 8h Building 39

      Building 39

      CERN

      Bring your passport and visitor badge (or visitor badge reservation code) to entrance B, and walk from there to the hostel reception in building 39.

      Map: https://maps.web.cern.ch

    • 08:30 08:45
      Gathering 15m Reception, bld. 33 (CERN)

      Reception, bld. 33 (CERN)

      CERN

      Meet outside the reception in building 33 (next to the tram stop) at 8:30. We walk together to IdeaSquare at 8:35.

      If you are late, meet directly at IdeaSquare in building 3179.

    • 08:45 09:15
      Coffee 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 09:15 09:30
      Welcome to CERN 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 09:30 09:45
      Week overview 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Silje Uhlen Maurset (CERN Knowledge Transfer)
    • 09:45 10:00
      Welcome to IdeaSquare 15m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 10:00 23:00
      Work 13h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 15:30 17:30
      Visit CMS 2h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      To be confirmed

    • 08:00 23:00
      Work 15h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 10:00 12:00
      Meeting with tech experts 2h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 08:00 23:00
      Work 15h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 08:00 23:00
      Work team 1 IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      • 18:00
        Test pitch 20m
    • 08:00 23:00
      Work team 2 IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      • 18:30
        Test pitch 20m
    • 08:00 23:00
      Work team 3 IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      • 19:00
        Test pitch 20m
    • 08:00 23:00
      Work team 4 IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      • 19:30
        Test pitch 20m
    • 09:00 12:00
      Presentations IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      • 09:00
        Coffee 30m IdeaSquare (CERN)

        IdeaSquare

        CERN

      • 09:30
        Welcome 5m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 09:35
        Introduction to the NTNU Screening Week 5m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 09:40
        Team 1 20m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 10:00
        Team 2 20m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 10:20
        Team 3 20m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 10:40
        Team 4 20m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

      • 11:00
        Wrap-up 5m IdeaSquare

        IdeaSquare

        CERN

    • 12:00 14:00
      Lunch 2h R1

      R1

      CERN