UK Teachers Programme

Europe/Zurich
6/2-024 - BE Auditorium Meyrin (CERN)

6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

CERN

120
Show room on map
Mick Storr
Description
Sponsored by the Wellcome Trust in collaboration with the UK National Science Learning Centre
    • 19:00 20:00
      Informal Dinner and Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 10:00
      Particle Physics (1/3) 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 10:15 11:15
      Particle Physics (2/3) 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:30 12:30
      Introduction to Accelerators 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Dr Mariusz Sapinski (CERN/BE-BI)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 17:00
      Visit SM-18 and CERN Control Centre 3h
      Meet at CERN reception B33
    • 20:00 22:00
      Programme Dinner 2h Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Place de la Navigation
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 10:00
      Review of the CMS Experiment 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Dr Piotr Traczyk (CERN)
      Slides
    • 10:00 11:00
      Particle Physics (3/3) 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 12:00
      Review 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:00 15:00
      Visit ATLAS Visitor Centre / Build a Cloud Chamber 2h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Meet at CERN reception, B33, for ATLAS visit. Cloud chamber excercise to be held in B6 2-004
    • 15:00 16:30
      Visit Microcosm 1h 30m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Building 33 reception
    • 16:30 17:30
      Q/A session 1h 33 R-009

      33 R-009

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 09:00 10:00
      Medical Applications of Particle Physics 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Marco Silari (CERN)
      Slides
    • 10:00 10:45
      Q/A 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 12:00
      What next ? 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 11:45 12:00
      Programme Evaluation and Close 15m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      120
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×