Dutch Teachers Programme 03/2010

Europe/Zurich
33 R-016 (CERN)

33 R-016

CERN

Mick Storr
Description
Organised in collaboration with NIKHEF
    • 12:30 14:00
      Informal Lunch and Welcome 1h 30m 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 14:00 15:00
      Introduction to CERN 1h 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 15:00 16:00
      Visit CCC 1h 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 16:00 17:00
      Visit SM-18 1h 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 17:00 18:00
      Visit ATLAS 1h 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speakers: Gerjan Bobbink (NIKHEF) , Lucie De Nooij (NIKHEF-Unknown-Unknown)
    • 18:00 19:00
      Beer on the terrace 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speakers: Dr. Freya Blekman (Cornell University) , Gerjan Bobbink (NIKHEF) , Lucie De Nooij (NIKHEF-Unknown-Unknown)
    • 09:00 10:30
      Visit PS/LEIR 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:30 12:00
      Build a Cloud Chamber 1h 30m 6-2-004

      6-2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Hands-on build a cloud chamber
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:30 15:00
      Visit Microcosm 1h 30m 33 R-016

      33 R-016

      CERN

    • 15:00 19:00
      Discover Geneva Treasure Hunt 4h Entrance B

      Entrance B

      CERN

    • 19:30 21:30
      Programme Dinner 2h
    • 09:00 10:00
      Programme Evaluation and Close 1h 33 R-016

      33 R-016

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×