MCnet

Europe/Zurich
TH Auditorium (Tue, Wed morning) ; 40-S2-B01 (Wed afternoon) (CERN)

TH Auditorium (Tue, Wed morning) ; 40-S2-B01 (Wed afternoon)

CERN

Mike Seymour (CERN)
  • Tuesday, 9 January
    • 09:30 09:45
      Introduction 15m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

      Speaker: Mike Seymour (CERN)
    • 09:45 10:45
      Two minute meeting 1h TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 10:45 11:15
      break 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 11:15 11:45
      Discussion on HepMC 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 11:45 12:15
      Discussion on IPR and authorship 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 12:30 14:00
      break 1h 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 14:00 15:00
      Discussion of common issues with LCG/GENSER 1h TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 15:00 15:30
      break 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 15:30 17:30
      Student/postdoc talks 2h TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

  • Wednesday, 10 January
    • 09:30 10:30
      Discussion of common tools for tuning/validation 1h TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 10:30 11:00
      break 30m TH

      TH

      CERN

    • 11:00 12:30
      Student/postdoc talks 1h 30m TH Auditorium

      TH Auditorium

      CERN

    • 12:30 14:00
      break 1h 30m TH Auditorium (Tue, Wed morning) ; 40-S2-B01 (Wed afternoon)

      TH Auditorium (Tue, Wed morning) ; 40-S2-B01 (Wed afternoon)

      CERN

    • 14:00 14:20
      MCnet 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Mike Seymour (CERN)
      Slides
    • 14:20 14:40
      Sherpa 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Jan Winter (Dresden University)
      Slides
    • 14:40 15:00
      Pythia8 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Torbjorn Sjostrand (Lund University / CERN)
      Slides
    • 15:00 15:20
      Herwig++ 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Peter Richardson (Durham University)
      Slides
    • 15:20 15:40
      Ariadne 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Leif Lonnblad (Lund University)
      Slides
    • 15:40 16:00
      Cedar 20m 40-S2-B01 (VRVS Forest)

      40-S2-B01 (VRVS Forest)

      CERN

      Speaker: Jon Butterworth (UCL University)
      Slides
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×