UK Science Learning Centres Programme 04/2007

Europe/Zurich
B593 R-010 (CERN)

B593 R-010

CERN

Mick Storr
    • 15:50 16:30
      Arrival Bristol Group / Transfer to CERN 40m Arrivals (Airport)

      Arrivals

      Airport

    • 19:00 20:00
      Informal Dinner and Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 21:25 22:00
      Arrival East Anglia Group / Transfer to CERN 35m Arrivals (Airport)

      Arrivals

      Airport

    • 22:00 22:20
      Welcome 20m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 08:30 08:50
      Depart from outside Hostel Reception for Training Centre 20m B 39

      B 39

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:30
      Introduction to CERN 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:30 10:00
      CERN Teacher Support Programmes 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:00 10:45
      Particle Physics and Cosmology (1/3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 11:45
      Introduction to the ATLAS Experiment 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: H.P. Beck (Laboratorium fuer Hochenergiephysik, Berne)
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 14:45
      Particle Physics and Cosmology (2/3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 15:00 16:00
      Visit Anti-matter factory 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 15:00 16:00
      Visit CMS Endcap Construction Facility 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Helen Heath (University of Bristol)
    • 16:00 20:00
      Discover Geneva 4h Entrance B

      Entrance B

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 20:00 22:30
      Programme Dinner 2h 30m Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Place de la Navigation
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 08:30 08:50
      East Anglia Group deposit bags 20m B3 R-002

      B3 R-002

      CERN

    • 09:00 09:45
      Introduction to Accelerators 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Elena Wildner (CERN)
    • 10:00 10:45
      Particle Physics and Cosmology (3/3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 12:30
      Lecture Review 1h 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 16:30
      Visit Atlas 2h 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speakers: Mick Storr (CERN), Zhongliang Ren (Academia Sinica, Taiwan)
    • 14:00 16:30
      Visit Microcosm and CERN Shop 2h 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 16:30 17:30
      Q/A Session 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 17:30 18:00
      Programme Evaluation 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 18:00 19:00
      Dinner 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 19:15 19:30
      Depart East Anglia Group from restaurant car park 15m Parking les Cedres

      Parking les Cedres

      CERN

    • 08:45 09:00
      Depart Bristol Group from Hostel Reception 15m B 39

      B 39

      CERN

Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×