Dutch Teachers Programme 2011

Europe/Zurich
Mick Storr
Description
Organised in collaboration with NIKHEF
    • 9:00 PM 10:00 PM
      Informal Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Introduction to CERN 1h 40/S2-B01 - Salle Bohr (CERN)

      40/S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      30
      Show room on map
      Speaker: Michael Jonker (CERN)
    • 10:00 AM 10:30 AM
      CERN Teacher Programmes 30m 40/S2-B01 - Salle Bohr (CERN)

      40/S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      30
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Visit SM-18 1h
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Visit ATLAS 1h
    • 3:30 PM 5:00 PM
      Visit Isolde 1h 30m
    • 3:30 PM 5:00 PM
      Visit LINAC/LEIR 1h 30m
    • 6:00 PM 7:00 PM
      Beer on the terrace 1h Restaurant 1 (CERN)

      Restaurant 1

      CERN

    • 9:00 AM 12:00 PM
      Visit CMS/AMS/CCC 3h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Visit Globe and Microcosm 1h
    • 3:00 PM 7:30 PM
      Discover Geneva Treasure Hunt 4h 30m
    • 7:30 PM 10:00 PM
      Programme Dinner 2h 30m
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Programme Evaluation and Close 30m
      Speaker: Mick Storr (CERN)