TEG Reports

Europe/Zurich
513/1-024 (CERN)

513/1-024

CERN

1
Show room on map
Description
Presentations of Reports from the WLCG Technical Evolution Grooups
Introduction
Why we changed room
    • 09:00 10:00
      Data Management report 1h
      Speakers: Brian Paul Bockelman (University of Nebraska (US)), Dirk Duellmann (CERN)
      Slides
    • 10:00 11:00
      Storage Management report 1h
      Speakers: Dr Daniele Bonacorsi (University of Bologna), Wahid Bhimji (University of Edinburgh (GB))
    • 11:00 11:30
      Coffee 30m
    • 11:30 12:30
      Workload Management report 1h
      Speakers: Davide Salomoni (Universita e INFN (IT)), Dr Torre Wenaus (Brookhaven National Laboratory (US))
      Slides
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:00
      Operations & tools report 1h
      Speakers: Jeff Templon (NIKHEF (NL)), Dr Maria Girone (CERN)
      Slides
    • 15:00 16:00
      Security report 1h
      Speakers: Mr Romain Wartel (CERN), Steffen Schreiner (Technische Universitaet Darmstadt (DE))
      Slides
    • 16:00 16:30
      Coffee 30m
    • 16:30 17:30
      Databases report 1h
      Speakers: Dr Dario Barberis (Universita e INFN (IT)), Dave Dykstra (Fermi National Accelerator Lab. (US))
      Slides
    • 17:30 18:00
      Summary and Conclusions 30m