Belgian Teachers Programme 2012

Europe/Zurich
Mick Storr
    • 09:00 12:00
      Visit Microcosm Exhibition 3h B33 Reception (CERN)

      B33 Reception

      CERN

    • 10:00 12:00
      Visit Globe Exhibition 2h B33 Reception (CERN)

      B33 Reception

      CERN

    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

    • 14:00 15:00
      Introduction to CERN 1h 503/1-001 - Council Chamber (CERN)

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Naomi Van Der Kolk (NIKHEF (NL))
      Slides
    • 15:00 15:45
      Introduction to the Programme 45m 503/1-001 - Council Chamber (CERN)

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 16:30 17:30
      Anti-matter 1h 503/1-001 - Council Chamber (CERN)

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 17:30 18:30
      Beer on the terrace 1h Restaurant 1 (CERN)

      Restaurant 1

      CERN

    • 08:20 08:30
      Meet at B33 Reception 10m
    • 08:30 12:00
      Visit CMS/AMS/CCC 3h 30m
      Speakers: Erik Bracke, Dr Jeroen Hegeman (Princeton University (US)), Joao Rodrigues Antunes (Universidade Nova de Lisboa (PT)), Mick Storr (CERN)
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m
    • 13:30 15:00
      Visit SM-18 1h 30m
      Speakers: Erik Bracke, Liesbeth Vanherpe, Rob Knoops (K), Thomas Fabry (CERN)
    • 15:00 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt 4h 30m
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m
    • 08:45 09:00
      Meet at restaurant 15m
    • 09:00 12:00
      Build Cloud Chamber 3h 6/2-004 (CERN)

      6/2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 12:00
      Visit LINAC/LEIR 3h
      Speakers: Marina Savino (ITEP Institute for Theoretical and Experimental Physics (RU)), m Koratzinos (Physics Department)
    • 13:00 13:30
      Evaluation 30m 503/1-001 - Council Chamber (CERN)

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 13:30 15:00
      Q/A 1h 30m 503/1-001 - Council Chamber (CERN)

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: m Koratzinos (Physics Department)
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×