The issues with file uploads should now be solved. We're sorry for the inconvenience. More details here.

Czech and Slovak Teachers Programme 2013

Europe/Zurich
13-2-005 (CERN)

13-2-005

CERN

90
Show room on map
Mick Storr
    • 17:00 18:00
      Welcome Reception / Uvítacia recepcia 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 18:00 19:00
      Introduction to the programme / Predstavenie programu 1h
      Speaker: Safarik Karel
    • 19:30 21:00
      Dinner 1h 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 09:00 09:45
      Introduction to CERN, Czech Republic and Slovakia at CERN / Predstavenie CERNu, Cesko a Slovensko v CERNe 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Peter Chochula (CERN)
    • 10:00 10:45
      Introduction to particle physics / Uvod do fyziky castic (1) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Boris Tomasik (Univerzita Mateja Bela)
      Slides
    • 11:00 11:45
      ALICE experiment / ALICE experiment 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Karel Safarik (CERN)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 14:00 16:30
      Visit ALICE / Návšteva ALICE 2h 30m Point 2 ()

      Point 2

    • 17:00 18:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to Particle Physics / Uvod do fyziky častíc (2) 45m 40-S2-A01 - Salle Anderson

      40-S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Boris Tomasik (Univerzita Mateja Bela)
    • 10:00 10:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (1) 45m 40-S2-A01 - Salle Anderson

      40-S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speakers: Karel Šafařík (CERN) , Peter Chochula (CERN)
    • 11:00 11:45
      Introduction to GRID Computing / Počítanie pomocou GRIDu - úvod 45m 40-S2-A01 - Salle Anderson

      40-S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Marian Babik (CERN)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 14:00 17:00
      AD visit / Navsteva anti-hmoty experimentov 3h AD

      AD

      CERN

      Speakers: Karel Safarik (CERN) , Peter Chochula (CERN)
    • 14:00 17:00
      Hands-on Build a Cloud Chamber / Postavme si hmlovú komoru 3h 6-2-004

      6-2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Zoltan Szillasi (Hungarian Academy of Sciences (HU))
    • 14:00 17:00
      Visit to the Computer Centre / Návšteva počítačového centra 3h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speakers: Jozef Podolec (CERN) , Vlado Bahyl (CERN)
    • 17:00 18:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 1h Restaurant 1 ()

      Restaurant 1

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (2) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speakers: Karel Šafařík (CERN) , Peter Chochula (CERN)
    • 10:00 10:45
      Communications in Physics Collaboration / Komunikácia vo fyzikálnej spolupráci 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Marek Domaracky (CERN)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Introduction to Particle Physics / Uvod do fyziky častíc (3) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Boris Tomasik (Univerzita Mateja Bela)
      Slides
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 14:00 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt / Hľadanie Ženevského pokladu 5h 30m Entrance B

      Entrance B

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner / Večera 2h 30m 2 Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      2 Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      CMS experiment / CMS experiment 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Ivan Mikulec (Austrian Academy of Sciences (AT))
      Slides
    • 10:00 12:00
      CMS visit / Navsteva CMS 2h Point 5 ()

      Point 5

      Speakers: Ivan Mikulec (Austrian Academy of Sciences (AT)) , Noemi Beni (Hungarian Academy of Sciences (HU)) , Petr Zejdl (CERN) , Zoltan Szillasi (Hungarian Academy of Sciences (HU))
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h Restaurant 1 ()

      Restaurant 1

    • 14:00 14:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (1) 45m 160-1-009

      160-1-009

      CERN

      48
      Show room on map
      Speaker: Dr. Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
      Slides
    • 15:00 15:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (3) 45m 160-1-009

      160-1-009

      CERN

      48
      Show room on map
      Speakers: Karel Šafařík (CERN) , Peter Chochula (CERN)
      Slides
    • 16:00 16:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (2) 45m 160-1-009

      160-1-009

      CERN

      48
      Show room on map
      Speaker: Dr. Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
    • 17:00 18:00
      Lecture review / Diskusia prednasky 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 18:00 19:30
      Football / Fotbal 1h 30m Football field ()

      Football field

      Speaker: Karel Safarik (CERN)
    • 09:00 09:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (3) 45m 40-S2-B01 - Salle Bohr

      40-S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Grygar Jiří (Czech Academy of Sciences)
    • 10:00 10:45
      Heavy-ion Physics or Small Bang / Fyzika ťažkých iónov alebo malý tresk 45m 40-S2-B01 - Salle Bohr

      40-S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Jets in heavy-ion collisions / Jety v zrazkach tazkych ionov 45m 40-S2-B01 - Salle Bohr

      40-S2-B01 - Salle Bohr

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 14:00 17:00
      Visit Microcosm / Návšteva Microcosm 3h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

      Speakers: Peter Chochula (CERN) , Peter Rosinsky (Comenius University (SK))
    • 14:00 17:00
      Visit SM18 / Navsteva SM18 3h SM 18

      SM 18

      CERN

      Speakers: Dr. Daniel Valuch (CERN) , Viliam Senaj (CERN)
    • 17:00 18:00
      Programme evaluation / Vyhodnotenie programu 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:30
      Depart for Slovakia / Odchod - smer Slovensko 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×