UK Teachers Programme 12/2013

Europe/Zurich
CERN

CERN

Mick Storr
    • 19:00 19:45
      Welcome to CERN 45m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 10:30
      Introduction to Particle Physics 1h 30m 40/S2-C01 - Salle Curie

      40/S2-C01 - Salle Curie

      CERN

      92
      Show room on map
      Speaker: Bill Murray (STFC - Science & Technology Facilities Council (GB))
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Introduction to CERN 45m 40/S2-C01 - Salle Curie

      40/S2-C01 - Salle Curie

      CERN

      92
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:00 12:30
      Programme Objectives 30m 40/S2-C01 - Salle Curie

      40/S2-C01 - Salle Curie

      CERN

      92
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:30 17:30
      Cloud Chamber Workshop 4h 6/2-004

      6/2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 13:30 17:30
      Visit PS + SM-18 4h
      Speakers: Konrad Jende (Technische Universitaet Dresden (DE)), Muhammad Alhroob (Abdus Salam Int. Cent. Theor. Phys. (IT)), Yuri Ermoline (Michigan State University (US)), Dr Zhongliang Ren (Chinese Academy of Sciences (CN))
    • 17:30 18:00
      Review 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 09:00 10:30
      Medical Applications of Particle Physics 1h 30m 40/S2-C01 - Salle Curie

      40/S2-C01 - Salle Curie

      CERN

      92
      Show room on map
      Speaker: Manjit Dosanjh (CERN)
      Video in CDS
    • 11:00 12:30
      Review of the CMS Experiment 1h 30m 40/S2-C01 - Salle Curie

      40/S2-C01 - Salle Curie

      CERN

      92
      Show room on map
      Speaker: Dr Piotr Traczyk (Univ. of California Los Angeles (US))
      Slides
      Video in CDS
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:30
      Visit CCC and AMS 1h 30m Bld.33

      Bld.33

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 16:00 17:00
      Q/A 1h 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m Hotel Edelweiss 2, Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss 2, Place de la Navigation

    • 09:00 10:30
      Introduction to Accelerators 1h 30m 40/S2-A01 - Salle Anderson

      40/S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Dr Simone Gilardoni (CERN)
      Video in CDS
    • 10:45 12:00
      Cosmology 1h 15m 40/S2-A01 - Salle Anderson

      40/S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Urs Wiedemann (CERN)
      Video in CDS
    • 13:30 16:00
      Visit CMS 2h 30m Leaving at 13h30 from Bld.33 Reception, driver Thierry 079 550 99 45

      Leaving at 13h30 from Bld.33 Reception, driver Thierry 079 550 99 45

      CERN

      Speakers: Joao Rodrigues Antunes (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental de Part), Livia Soffi (Universita e INFN, Roma I (IT)), Michael Brodski (Rheinisch-Westfaelische Tech. Hoch. (DE)), Dr Vincent Smith (University of Bristol (GB))
    • 16:00 16:30
      Action Plan 30m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 16:30 16:45
      Programme Evaluation 15m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 17:00 18:00
      Aperitif with UK scientists and engineers 1h 61/1-201 - Pas perdus - Not a meeting room -

      61/1-201 - Pas perdus - Not a meeting room -

      CERN

      Show room on map
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×