UK Teachers Programme 02/2014

Europe/Zurich
CERN

CERN

Mick Storr
    • 19:00 19:45
      Welcome to CERN 45m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:30
      Programme Objectives 30m 40/S2-A01 - Salle Anderson

      40/S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 09:30 10:15
      Introduction to CERN 45m 40/S2-A01 - Salle Anderson

      40/S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:30 12:00
      Cosmology 1h 30m 40/S2-A01 - Salle Anderson

      40/S2-A01 - Salle Anderson

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Julien Lesgourgues (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH))
      Slides
      Video in CDS
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:30 16:45
      Cloud Chamber Workshop 3h 15m 6/2-004

      6/2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Alternative Apparatus
      Cloud Chamber Workshop
      Cosmic Rays
      Video : How to make a Cloud Chamber
      Video : How to make dry ice
    • 13:30 16:45
      Visit LINAC/LEIR 3h 15m
    • 17:00 18:00
      Visit SM-18 1h
    • 09:00 11:00
      Introduction to Particle Physics 2h 222/R-001

      222/R-001

      CERN

      200
      Show room on map
      Speaker: Bill Murray (STFC - Science & Technology Facilities Council (GB))
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 12:30
      Introduction to Accelerators 1h 30m 222/R-001

      222/R-001

      CERN

      200
      Show room on map
      Speaker: Dr Simone Gilardoni (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:30
      Visit CCC and AMS 1h 30m
      Speakers: Mr Konrad Jende (CERN, Education Group), Mick Storr (CERN)
    • 16:00 17:00
      Q/A 1h 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m Hotel Edelweiss 2, Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss 2, Place de la Navigation

    • 09:00 10:30
      Review of the CMS Experiment 1h 30m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Dr Piotr Traczyk (Univ. of California Los Angeles (US))
      Slides
      Video in CDS
    • 10:30 13:30
      Visit CMS 3h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

      Speakers: Adrian Perieanu (Rheinisch-Westfaelische Tech. Hoch. (DE)), Joao Rodrigues Antunes (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental de Part), Lars Sonnenschein (Rheinisch-Westfaelische Tech. Hoch. (DE)), Slava Klyukhin (M)
    • 13:30 14:30
      Lunch 1h
    • 14:30 16:00
      Medical Applications of Particle Physics 1h 30m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Sparsh Navin (CERN)
    • 16:00 16:30
      Action Plan 30m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
    • 16:30 16:45
      Programme Evaluation 15m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 17:00 18:00
      Aperitif with UK scientists and engineers 1h 61/1-201 - Pas perdus - Not a meeting room -

      61/1-201 - Pas perdus - Not a meeting room -

      CERN

      Show room on map
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×