16th EPPCN Meeting

Europe/Zurich
304/1-001 (CERN)

304/1-001

CERN

25
Show room on map
James Gillies (CERN)
  • Thursday, November 6
    • 9:00 AM 9:05 AM
      Welcome 5m
    • 9:05 AM 9:15 AM
      News from CERN 10m
      Speaker: James Gillies (CERN)
      Slides
    • 9:15 AM 9:45 AM
      Famelab 2015 30m
      Speaker: Antonella Del Rosso (CERN)
    • 9:45 AM 10:00 AM
      ICHEP2014 15m
      Speaker: Isidoro Garcia (IFIC)
      Diapositivas
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee break 30m
    • 10:30 AM 10:40 AM
      Report to Council 10m
      Speaker: James Gillies (CERN)
      Slides
    • 10:40 AM 11:00 AM
      TEDxCERN 20m
      Speaker: James Gillies (CERN)
      Slides
    • 11:00 AM 12:15 PM
      CERN60 reports by country 1h 15m
      • Austria 3m
      • Czech Republic 3m
      • Finland 3m
      • France 3m
        CERN 60 events in France
        Collider exhibit in France
        Experience Cern 360 (web-doc)
        lhc-france.fr
        Slides
      • Germany 3m
        Slides
      • Greece 3m
        Slides
      • Hungary 3m
      • Israel 3m
        Slides
      • Italy 3m
        Slides
      • Netherlands 3m
        Slides
      • Norway 3m
        Slides
      • Poland 3m
        Slides
      • Portugal 3m
        Slides
      • Serbia 3m
        Slides
      • Slovakia 3m
        Slides
      • Spain 3m
        Diapositivas
      • Sweden 3m
      • United Kingdom 3m
        Slides
    • 12:15 PM 12:25 PM
      Summary and Actions 10m
    • 12:25 PM 12:30 PM
      Next meeting 5m
    • 12:30 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 15m
    • 1:45 PM 2:00 PM
      Shuttle leaving B.500 (Main building) for B.112 15m
    • 2:00 PM 2:10 PM
      Welcome to joint EPPCN/Interactions meeting 10m
      Speaker: James Gillies (CERN)
    • 2:10 PM 3:40 PM
      LHC Restart plans 1h 30m
    • 3:40 PM 4:10 PM
      Coffee break 30m
    • 4:10 PM 4:40 PM
      The Interactions peer review and plans for the next review (DESY) 30m
      Speaker: Christian Mrotzek (DESY)
      Slides
    • 7:00 PM 10:00 PM
      Dinner 3h
  • Friday, November 7
    • 9:00 AM 9:05 AM
      Welcome 5m
    • 9:05 AM 9:20 AM
      Presentation of each network 15m
    • 9:20 AM 9:30 AM
      Explanation of working groups session 10m
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Working group sessions 1h
      • Group 1: Discussion about Beamline for Schools project (future)
      • Group 2: Discussion about How to handle events, e.g. physics conferences
      • Group 3: Discussion about How to handle future discoveries
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee break 30m
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Presentation of conclusions from the three working groups 30m
    • 11:30 AM 11:50 AM
      Discussion 20m
    • 11:50 AM 12:00 PM
      Conclusion 10m
    • 12:00 PM 1:45 PM
      Break for lunch 1h 45m
    • 1:45 PM 3:45 PM
      Visit of LHC updgrade new magnets factory 2h