Visit of CERN Representatives to University of Minho

Europe/Zurich
Other Institutes

Other Institutes

    • 18:30 19:30
      Meeting at Hotel D.Sofia 1h

      Discussion: CERN Workshop; activity of samples

      Speakers: Antonio Onofre, Jose Covas, Paulo Gomes, Thijs Wijnands
    • 19:30 20:00
      Meeting at "Frigideiras do Cantinho" Pastelaria, Braga 30m

      Largo São Joao do Souto, 131, 4700-326 Braga, Portugal
      Tlf:+351 253 263 160
      Email: info@hoteldonasofia.com

    • 20:00 22:00
      Dinner at "Brac" Restaurant, Braga 2h
    • 08:15 09:00
      Check-out Hotel D. Sofia; Leave to Guimaraes 45m
    • 09:00 09:30
      Introductory Meeting at School of Sciences President Office, Guimaraes 30m

      Local: School of Sciences President Office

      1) Welcome
      2) Centre of Physics Director: Mikhail Vasilevskiy, mikhail@fisica.uminho.pt, (15´)
      3) CERN Vacuum Group Leader:Paolo Chiggiato, paolo.chiggiato@cern.ch (15')

      Speakers: Mikhail Vasilevskiy, Paolo Chiggiato
    • 09:30 10:30
      Visit to Centre of Physics, Guimaraes 1h
    • 10:30 12:30
      Visit to Polymer Department and PIEP, Guimaraes 2h
      Speaker: Jose Covas
    • 12:30 14:30
      Leave to Braga for lunch 2h

      Local: Restaurante Panoramico, Gualtar, Braga

    • 14:30 16:00
      INL Visit 1h 30m
      Speaker: Ricardo Ferreira
    • 16:00 18:00
      Final Meeting and Conclusions 2h
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×