CBI@Pro Planning Meeting

Europe/Zurich
Other Institutes

Other Institutes

Jiva Hill Resort, Cessy France
Luciana Leveratto
Description

Planning meeting about a new CBI residential program at Ideasquare, to be externally funded.

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Coffee and registration 30m
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Introduction to the Workshop 30m
      Speakers: Markus Nordberg (CERN), Tuuli Maria Utriainen (CERN)
    • 9:30 AM 10:00 AM
      Agenda and objectives 30m
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 10:00 AM 11:00 AM
      Vision & outcome of the Project 1h
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 11:00 AM 11:15 AM
      Coffee Break 15m
    • 11:15 AM 12:30 PM
      How should the challenges be formulated? 1h 15m
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch Break 1h
    • 1:30 PM 2:30 PM
      How should teams & skills be composed? 1h
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 2:30 PM 3:30 PM
      What makes this specific "adventure" unique? 1h
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 3:30 PM 3:45 PM
      Coffee Break 15m
    • 3:45 PM 5:00 PM
      How will this work? Who takes part? Collaborations & format 1h 15m
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 5:00 PM 6:00 PM
      Wrapping up: What would make this “adventure” a success? Next steps & feedback 1h
      Speaker: Luciana Leveratto
    • 7:00 PM 9:00 PM
      Dinner 2h