I4C second visit to CERN - Prototyping

Europe/Zurich
3179/1-D06 (CERN)

3179/1-D06

CERN

Point 1
12
Show room on map
Participants
  • Alessandro Giraudo
  • Alice Franca
  • Ana Ricchiardi
  • ANDON BANO
  • Anita Del Pizzo
  • Antonietta Conte
  • Barbara Benassi Motter
  • Betsabea Bussi
  • Chiara Landini
  • Davide Pisasale
  • Dilmi Kolamunnage
  • Diyala D'Aveni
  • Edoardo Degli Innocenti
  • Edoardo Gava
  • Elena Maria Vittoria Barone
  • Elena Spaltini
  • Enrico Pochettino
  • Ethelbert Ezemobi
  • Fabio Mutti
  • Federico Collarin
  • Francesca Demichelis
  • Francesca Marasca
  • Francesco Giordano
  • Francesco Ottoboni
  • Franco Stivali
  • Gabriele Luca Basso
  • Gianluca Piccagli
  • Giovanni Bugnotto
  • Giovanni Magnacca
  • Giulia Maria Clotilde Piccitto
  • giulia zoppi
  • Giuseppe Buccoliero
  • Guido Scarafia
  • Jacopo Aiello
  • Laura Sfiligoi
  • Leonardo Massa
  • Lisa Odoardi
  • Luca Pasqualone
  • Luca Romano
  • Ludovica Spazzini
  • Luigi Mascolo
  • MARCO CASSINO
  • Maria Teresa Sposato
  • Mario de Matteo
  • Martina Puppi
  • Maurizio Capra
  • Michele Lopez
  • Nicola Langone
  • Noemi Glisoni
  • Raghu Movva
  • Raphaël SANCHEZ
  • Ravin Garg
  • Riccardo Caivano
  • Riccardo Calza
  • Silvia Petocchi
  • Silvia Saddi
  • Simone vottari
  • Sina Famouri
  • tomas monopoli
  • Umberto Botto Poala
  • Vincenzo Randazzo
  • xiaoxu liang
  • Yuri Ardesi
  • Zeynep Tulumen
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival and settling down 30m
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Presentation of I4C project updates (4 min per project) 45m

      I4C teams

    • 9:45 AM 10:00 AM
      Schedule & objectives of the week 15m

      Raghu and Tuuli describe the 3 days.

    • 10:00 AM 1:00 PM
      Finding team spaces + coffee + Team Work + Lunch 3h
    • 1:00 PM 1:30 PM
      Experiences from Prototyping - What, Why, When and How 30m

      Jani Kalasniemi

    • 1:30 PM 2:15 PM
      Coaching slot 1 - I4C staff + Tristen 45m
    • 2:15 PM 3:00 PM
      Coaching slot 2 - I4C staff + Tristen 45m
    • 3:00 PM 3:45 PM
      Coaching slot 3 - I4C staff 45m
    • 3:45 PM 4:30 PM
      Coaching slot 4 - I4C staff + Rita 45m
    • 4:30 PM 5:15 PM
      Coaching slot 5 - I4C staff + Rita 45m
    • 5:15 PM 6:00 PM
      Coaching slot 6 - I4C staff 45m
    • 8:20 AM 10:30 AM
      Visit to CMS for teams of slots 1-6 2h 10m

      Back at Ideasquare around 11:00

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival and settling down 30m
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Coaching slot 7 - I4C staff + Tristen 45m
    • 9:45 AM 10:30 AM
      Coaching slot 8 - I4C staff 45m
    • 10:30 AM 2:00 PM
      Team work time including lunch 3h 30m
    • 2:00 PM 2:30 PM
      I4C project presentations (only updates) - Input from I4C staff + Rita 30m
    • 2:30 PM 3:00 PM
      Prototyping macro input session 30m
    • 3:00 PM 6:00 PM
      Team work time (coaching by availability and request) - I4C staff + Rita 3h
    • 4:20 PM 6:00 PM
      Visit to CMS for teams of slots 7-8 1h 40m
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Arrival and settling down 30m
    • 9:00 AM 2:00 PM
      Team work time with challenge sponsor including lunch 5h
    • 2:00 PM 2:45 PM
      Effective pitching and public communication - Davide 45m

      Davide Pisasale

    • 2:45 PM 4:15 PM
      Team work time 1h 30m
    • 4:15 PM 5:00 PM
      I4C project presentations 45m
    • 5:00 PM 6:00 PM
      Wrap up and space cleanup 1h
    • 7:30 PM 10:00 PM
      Dinner/picnic by the lake 2h 30m