Canadian Light Source visit to CERN for Infrastructure matters

Europe/Zurich
54/2-037 (CERN)

54/2-037

CERN

10
Show room on map
    • 09:00 11:00
      Introduction 2h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map

      Introduction of CLS
      Discussion of agenda and visit objectives
      JO to present CERN's Future Accelerator Studies

    • 11:00 12:00
      3d modelling/integration at CERN for civil engineering 1h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
      Speaker: Raul Fernandez Ortega (CERN)
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
    • 14:00 17:30
      Vacuum discussions / Site visits 3h 30m Bld 30

      Bld 30

      CERN

      Speaker: Paul Cruikshank (CERN)
    • 16:30 17:30
      Meeting with CERN Electrical Engineer 1h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
      Speaker: Davide Bozzini (CERN)
    • 08:30 09:30
      CMS detector visit 1h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map

      Meet at CMS Point 5 at 08:30

      During the same visit Davide Bozzini from CERN Electrical group can highlight electrical installations on the CMS site

      Speakers: Davide Bozzini (CERN), Jahan Daya (University of Bath (GB))
    • 09:30 10:15
      Coffee Break and transfer to CCC 45m 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
    • 10:15 12:30
      Visit CERN Control Room, SM18 and LHC Tunnel with Mike Lamont 2h 15m 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
      Speaker: Mike Lamont (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
    • 14:00 16:30
      Katy Foraz team - Logistics/planning/integration 2h 30m 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
      Speaker: Katy Foraz (CERN)
    • 09:00 10:00
      Meeting with Emmanuel Tsesmelis - International Relations 1h Bld 60

      Bld 60

      CERN

    • 10:00 11:00
      Coffee Break and transfer to Bld 54 1h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
    • 11:00 12:00
      Meeting with Lluis Miralles, Head of SMB Department 1h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map

      Meeting with Site Management and Buildings Department leader (previously worked at ALBA)

    • 12:00 14:00
      Lunch Restaurant No. 2 2h 504/R-020

      504/R-020

      CERN

      Show room on map
    • 14:00 16:00
      Accelerators and Beam Physics 2h 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map
      Speaker: Gianluigi Arduini (CERN)
    • 16:00 16:05
      End of visit 5m 54/2-037

      54/2-037

      CERN

      10
      Show room on map