WLCG Token-based AuthN/Z Hackathon

Europe/Zurich
28/1-019 - CDA Sprint Room (CERN)

28/1-019 - CDA Sprint Room

CERN

8
Show room on map
Description

Hands-on to enable HTTP data transfers with token-based authn/z.

Shared Google doc:

https://docs.google.com/document/d/1O0aD2Uk_bTuSPmFYL2ohemWtVVj4U1BMf5ZADglOv3g/edit#

Videoconference Rooms
WLCG_AuthZ_Meeting
Name
WLCG_AuthZ_Meeting
Description
WLCG_AuthZ_Meeting
Extension
10669715
Owner
Hannah Short
Auto-join URL
Useful links
Phone numbers
Registration
Participants
  • Thursday, 16 January
    • 09:00 09:20
      Introduction 20m 28/1-019 - CDA Sprint Room

      28/1-019 - CDA Sprint Room

      CERN

      8
      Show room on map
      Speaker: Andrea Ceccanti (Unknown)
    • 09:30 17:30
      Hackathon 8h 28/1-019 - CDA Sprint Room

      28/1-019 - CDA Sprint Room

      CERN

      8
      Show room on map
    • 12:00 13:30
      Lunch Break 1h 30m 28/1-019 - CDA Sprint Room

      28/1-019 - CDA Sprint Room

      CERN

      8
      Show room on map
    • 19:00 21:00
      No-Host Dinner 2h Demi Lune Restaurant (Geneva Old Town)

      Demi Lune Restaurant

      Geneva Old Town

      Table booked for 5 people at 19:00 in the Demi Lune Restaurant
      Take tram 18 from CERN to Bel Air (ticket "Tout Genève") and walk up into the old town.
      Menu: http://www.demilune.ch/site/en/menus-demi-lune-geneve/

  • Friday, 17 January
    • 09:00 17:00
      Hackathon 8h 28/1-019 - CDA Sprint Room

      28/1-019 - CDA Sprint Room

      CERN

      8
      Show room on map
    • 09:00 11:00
      Side Meeting: Keycloak Knowledge Sharing 2h 28/R-015

      28/R-015

      CERN

      15
      Show room on map

      https://indico.cern.ch/event/866777/

      Speaker: Hannah Short (CERN)
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m 28/1-019 - CDA Sprint Room

      28/1-019 - CDA Sprint Room

      CERN

      8
      Show room on map