International Scientific Advisory Board (ISAB) of the SOLID21

Europe/Prague
Villa Lanna

Villa Lanna

Vila Lanna V Sadech 1 160 00, Prague 6
Michael Prouza (Institute of Physics AS CR, Prague)
Description

The meeting of the ISAB SOLID21 will be held at Villa Lanna, the Prague residence of the Czech Academy of Sciences, from Tuesday 28 to Wednesday 29 January 2020. Members of the ISAB SOLID21 will meet for number of review talks about presentations of 5 research programmes and discussion sessions about the status and perspectives of the SOLID21 project.

This event is supported by the MEYS and is co-funded by the European Union.


 

Participants
  • Alexander Kromka
  • Alexander Shick
  • Alexandr Dejneka
  • Alexej Pashkin
  • Antonín Fejfar
  • Christiane Helm
  • Christine Martin
  • Daniel Lundin
  • Daniel Šimek
  • Franca Albertini
  • Francisco Javier Cubero
  • Irena Kratochvílová
  • Jan Lancok
  • Jiri A. Mares
  • Jiri Hejtmanek
  • Jiri Kulda
  • Jiri Mares
  • Ludwig Schultz
  • Martin Nikl
  • Matous Mrovec
  • Michael Prouza
  • Oleg Heczko
  • Oleg Lunov
  • Petr Kužel
  • Petr Šittner
  • Petra Kšírová
  • Rosalia Serna
  • Stanislav Kamba
  • Yuriy Zorenko
  • Zdeněk Hubička
  • Štěpán Potocký
  • Tuesday, January 28
    • 7:30 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h 30m

      Accommodated only

    • 9:00 AM 12:00 PM
      Optional guided tour of the FZU site (Cukrovarnická) 3h

      start at 9:00 at the reception desk of Villa Lanna

    • 12:00 PM 1:30 PM
      Start of the programme at Vila Lanna: Registration and lunch 1h 30m
    • 1:30 PM 1:40 PM
      Director's welcome address 10m

      RNDr. Michael Prouza, Ph.D.

    • 1:40 PM 2:00 PM
      Closed session and election of the ISAB´s chair 20m

      ISAB members only

    • 2:00 PM 2:30 PM
    • 2:30 PM 3:10 PM
      Presentation RP 1 and discussion 40m

      Oleg Heczko, Dr.

    • 3:10 PM 3:30 PM
      Coffee break 20m
    • 3:30 PM 4:10 PM
      Presentation RP 2 and discussion 40m

      RNDr. Stanislav Kamba, CSc.

    • 4:10 PM 4:50 PM
      Presentation RP 5 and discussion 40m

      Mgr. Zdeněk Hubička, Ph.D.

    • 4:50 PM 7:00 PM
      City walk 2h 10m
    • 7:00 PM 10:00 PM
      Social dinner (Malostranská beseda) 3h
  • Wednesday, January 29
    • 7:30 AM 8:30 AM
      Breakfast 1h

      Accommodated only

    • 8:30 AM 9:10 AM
      Presentation RP 3 and discussion 40m

      doc. Ing. Martin Nikl, CSc.

    • 9:10 AM 9:50 AM
      Presentation RP 4 and discussion 40m

      Mgr. Oleg Lunov, Ph.D.

    • 9:50 AM 10:10 AM
      Coffee break 20m
    • 10:10 AM 11:10 AM
      Closed session 1h

      ISAB members only

    • 11:10 AM 12:00 PM
      Feedback and farewell session 50m
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 4:00 PM
      Optional guided tour of the FZU site (Na Slovance) 3h