Spanish Teachers Programme 07/2010

Europe/Zurich
6/2-024 - BE Auditorium Meyrin (CERN)

6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

CERN

21
Show room on map
Mick Storr
    • 7:00 PM 8:00 PM
      Bienvenida<br>Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Cena en el Restaurante 1 Dinner at the Main Restaurant
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 8:00 PM 9:00 PM
      Introducción al programa - Introduction to the programme 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Introducción al CERN - Introduction to CERN 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Jose Salicio Diez (CERN)
      Slides
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Setting the scene 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Luis Alvarez-Gaume (CERN)
    • 11:30 AM 12:15 PM
      Física de Partículas y Cosmología - Particle Physics and Cosmology (1/4) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Fernando Marchesano Buznego
      Slides
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Visita al Globe / Visit the Globe 1h 30m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
    • 3:30 PM 5:00 PM
      Visita al Microcosmos<br>Visit Microcosm 1h 30m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 6:00 PM 7:00 PM
      Estudio del material presentado<br>Lecture Review 1h Restaurant Principale

      Restaurant Principale

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Física de Partículas y Cosmología - Particle Physics and Cosmology (2/4) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Fernando Marchesano Buznego
      Slides
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Física de Partículas y Cosmología - Particle Physics and Cosmology (3/4) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Fernando Marchesano Buznego
      Slides
    • 11:30 AM 12:15 PM
      GRID e Informática Científica: al servicio de la Ciencia - GRID and Scientific Computing: serving Science 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Dr Miguel Angel Marquina (CERN)
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Visit Computer Centre 1h 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 3:30 PM 5:00 PM
      Construyendo una Cámara de Niebla - Hands-on Build a Cloud Chamber 1h 30m 6/2-004

      6/2-004

      CERN

      15
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Estudio del material presentado<br>Lecture Review 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Principios de los Aceleradores<br>Principles of Accelerators (1/2) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Javier Barranco (CERN)
      Programa
      Slides
      Video
    • 10:00 AM 10:45 AM
      Física de Partículas y Cosmología - Particle Physics and Cosmology (4/4) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Fernando Marchesano Buznego
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Preguntas y Respuestas<br>Questions and Answers 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
    • 2:00 PM 7:00 PM
      En busca del Tesoro "Descubriendo Ginebra"<br>Discover Geneva Treasure Hunt 5h Restaurant Principale

      Restaurant Principale

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 7:30 PM 10:00 PM
      Cena del evento<br>Programme Dinner 2h 30m - (Geneve)

      -

      Geneve

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Principios de los Aceleradores<br>Principles of Accelerators (2/2) 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Javier Barranco (CERN)
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Preguntas y Respuestas<br>Questions and Answers 1h 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Fernando Marchesano Buznego
    • 11:30 AM 12:15 PM
      Introduction to CMS 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Javier Santaolalla Camino (Centro de Investigaciones Energetic as Medioambientales y Tecnol)
      Slides
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Visit to ATLAS 1h 30m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

      Speakers: Mick Storr (CERN) , Teresa Fonseca Martin (LHEP, Bern)
    • 3:30 PM 5:30 PM
      Visita al SM-18 y CCC<br>Visit to SM-18 and CCC 2h 33 R-009

      33 R-009

      CERN

      Speakers: Mr Carlos Aguado Sanchez (CERN) , Juan Blanco Sancho (Cent. Invest. Energ. Medioamb. Tec. (CIEMAT) - Consejo Sup. de I) , Mick Storr (CERN)
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Visit PS/LEIR 1h 30m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Preguntas y Respuestas 45m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Luis Alvarez-Gaume (CERN)
    • 11:15 AM 11:45 AM
      CERN Education 30m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 11:45 AM 12:15 PM
      Follow-up 30m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
    • 12:15 PM 12:30 PM
      Evaluación del evento - Clausura - Programme Evaluation and Close 15m 6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      6/2-024 - BE Auditorium Meyrin

      CERN

      21
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)